Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Οι θρύλοι δεν πεθαίνουν. Νεκροί είναι ισχυρότεροι

σχόλιο Γ.Θ : Τώρα οι φονιάδες των λαών θα τον φοβούνται πιο πολύ.
Τώρα το πρόσωπό του είναι πιο ισχυρό. Πιο ισχυρός είναι και ο λαός του αφού ο θάνατός του θα κάνει τους Πέρσες να ενωθούν και να συντονίσουν την οργή τους κατά της χώρας του αντιχρίστου.
Αλήθεια, έχουν σκεφτεί οι υπάλληλοί της χώρας του αντιχρίστου ότι όσο το παγκόσμιο μίσος μεγαλώνει εις βάρος τους, κάποια στιγμή, έστω ένας από τα δισεκατομμύρια που τους μισούν, με την τεχνολογία που υπάρχει σήμερα, μπορεί να γίνει ο νεκροθάφτης τους;

Η στοχευμένη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Κασάμ Σολεϊμανί, διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης, είναι βέβαιο ότι θα πλήξει τις ήδη πολύ βεβαρημένες σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν. Περισσότερο μάλιστα και από την καταγγελία της πυρηνικής συμφωνίας από τον πρόεδρο Τραμπ τον Μάιο του 2018. Ο Αμερικανός πρόεδρος ουσιαστικά βρήκε τον χειρότερο τρόπο να «κηρύξει τον πόλεμο» κατά του Ιράν που επιδιώκουν ΗΠΑ και Ισραήλ εδώ και χρόνια. Οι δε Γερμανοί έσπευσαν αμέσως και δικαιολόγησαν την τρομοκρατική πράξη «ως αντίδραση σε πρόκληση». Οι Ιρανοί όμως, αλλά και οι Σιίτες σε όλο τον κόσμο, έχουν πλέον τον νέο τους μεγάλο «Μάρτυρα», ενώ και ο τελευταίος γνωρίζει πλέον ότι, όσα και να λέγονται στα δυτικά ΜΜΕ, το Ιράκ, όπου έγινε η αποτρόπαια δολοφονία, αποτελεί για τους Αμερικανούς «υποτελή χώρα τρίτης κατηγορίας». Το ίδιο ήθελαν και για τη Συρία. Απέτυχαν, και τώρα «ρίχνουν λάδι» για ν΄ ανάψει η φωτιά, από το Ιράν μέχρι τη Λιβύη.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...