Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Μας είπε ο Παπα-Γιάννης Καλαΐδης για την Αμερική...

Μας είπε ο Παπα-Γιάννης Καλαΐδης :
Eγώ υπηρέτησα στο στρατό 40 μήνες και μάλιστα σε περίοδο σε περίοδο πολέμου και πονάω πολύ για την πατρίδα και την Ορθοδοξία.Δεν μας σώζουν τα κόμματα ,αλλά η πίστη μας στον Θεό και την πατρίδα.Δεν τους εκλέγει ο κόσμος ,για να κάνουν ότι αυτοί επιθυμούν ,αλλά ότι συμφέρει το λαό.Θα πρέπει πάντοτε να ψηφίζουμε υποψηφίους που είναι πραγματικοί Χριστιανοί.Κι εμείς θα πρέπει να κάνουμε προσευχή ,με πολλή πίστη και αγάπη ,ώστε ο Θεός να τους φωτίζει για να επιτελούν το πρέπον για το Έθνος μας.
Σύντομα μεγάλη πείνα θα έρθει στην Ελλάδα και ο λαός μας θα δοκιμαστεί πολύ.Όμως ο αγαθός Θεός βλέποντας την πραγματική Μετάνοια του Ελληνικού λαού,θα βοηθήσει και δεν θα εξαντληθούμε από την δοκιμασία.
Η Κωνσταντινούπολη Ελληνική-χαστούκι στην Αμερική.


Επισκεφτήκαμε τον Παππούλη και στη συζήτηση στο Αρχονταρίκι ξαφνικά μας είπε;
"Ήρθε η ώρα να πάρουμε την Πόλη.Η Κωνσταντινούπολη θα γίνει ξανά Ελληνική .Δεν θα την πάρουμε αλλά θα αναγκαστούν να μας την δώσουν,γιατί αυτό είναι το σχέδιο του Θεού.Εσείς θα ζήσετε για να το δείτε.Εγώ θα φύγω.Η Αμερική για τον εγω'ι'σμό και την περηφάνεια της θα φάει μεγάλο χαστούκι,που θα την γονατίσει."
Ν.Κ.
Αλεξανδρούπολη.

Κωνσταντινούπολη-Αμερική.

Σε μια επίσκεψη μας στον Παππούλη,ξαφνικά ενώ μιλούσε έλαμψε το πρόσωπό του και μας είπε:
"Ήρθε η ώρα να μας δώσουν την Πόλη σύμφωνα με το σχέδιό Του."
Όταν εμείς συγκλονισμένοι τον ρωτήσαμε για κάποια ημερομηνία μας είπε:
"Α! Όχι ημερομηνίες ,αλλά εσείς που είστε εδώ θα ζείτε για να το δείτε,εγώ όμως δεν θα ζω.Η Αμερική θα πληρώσει για το εγω'ι'σμό της και θα τη γονατίσει ο Θεός."

http://orthodoxathemata.blogspot.com/2020/01/blog-post_96.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...