Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Κράτα γερά Γέροντα σ'αγαπάμε μα πιο πολύ σ΄αγαπάει ο Θεός

σχόλιο Γ.Θ : Δεν έχουν προηγούμενο τα μηνύματα συμπαράστασης και η αγάπη του κόσμου στον Νεόφυτο των Ελλήνων, τον πιο αγαπημένο Ιεράρχη της Ορθοδοξίας

Παύλος Τριποδάκης
Γνώρισα από κοντά τον Μητροπολίτη Μορφου
Δεν έχει φόβο, δεν έχει υποκρισία, αισθάνεσαι δίπλα του εντελώς ελεύθερος και μπορείς να του μιλήσεις εντελώς άνετα σαν φίλος. Έχεις την εντύπωση πως δεν είσαι δίπλα σε Μητροπολίτη αλλά σε έναν δικό σου άνθρωπο.
Γνώρισε μεγάλους Αγίους στη ζωή του και ότι κάνει το κάνει από αγάπη για όλους τους ανθρώπους. Ας μην τον κρίνουμε και μην τον γελοιοποιούμε γιατί είναι άνθρωπος του Θεού. Αντίθετα με ρατσιστής είναι ο πρώτος που θα σταθεί και θα συμπαρασταθει δίπλα σε κάθε άνθρωπο είτε είναι ομοφυλόφιλος είτε ετεροφυλος είτε πόρνος είτε εγκληματίας είτε οτιδήποτε άλλο που μπορούμε να φανταστούμε.
Αν κάποιον προσέβαλε με τον τρόπο του είναι μόνο ένας, ο ίδιος ο Διάβολος.
Αυτός που διαβάλλει με κάθε τρόπο για να θολώσει την αλήθεια σε όλους μας.
Και ο Μορφου μας λέει ξερά την αλήθεια περί αοράτου πολέμου κάνοντάς τον ορατό.
Ρισκάρει την εικόνα του για να μας το κάνει κατανοητό και απλό γιατί έχει την Αγάπη μέσα του.
Δεν είμαι στρατευμενος ούτε έχω κάποιο συμφέρον που τα γράφω.
Κοινός θνητος είμαι με πάθη και αμαρτίες.
Θα μπορούσα να ήμουν φυλακή για έγκλημα ή οτιδήποτε άλλο προανέφερα.
Όμως χαίρομαι που υπάρχουν αυτοί οι Πατέρες σαν τον Μορφου που σε σκουντανε μήπως δεις την αλήθεια που θα δώσει αγαλλίαση και φως στη ζωή σου.


Σχόλιο από τον fok. Το περίεργο βέβαια είναι ,κι αυτό πρέπει να το τονίσουμε αλλά και να το αναδείξουμε οτι ο Μ.Μόρφου «χτυπιέται » εκ των έσω (αρχιεπισκοπος Κύπρου,ο Μ.Κυρηνείας, και ΜΜΕ πνευματικού περιεχομένου Βήμα Ορθοδοξίας κλπ) κι όλοι αυτοί προκειμένου να απαντήσουν …μας λένε την προσωπική τους άποψη !
Δεν είναι όμως «επόμενοι των Αγίων πατέρων » και των Αποστόλων ! Ο χριστός τους είπε :
«πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τὰ ἔθνη…διδάσκοντες αὐτοὺς τηρεῖν πάντα ὅσα ἐνετειλάμην ὑμῖν» όσα ενετειλάμην τους είπε και ΟΧΙ οτι νομίζει ο καθένας τους !
ΑΣ το ξαναπούμε : στα πνευματικά θέματα και στην κατήχηση ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ,αλλά την διδασκαλία του Ευαγγελίου και των πατέρων της εκκλησίας μας !!!
Τα πνευματικά θέματα μόνο αν πιστεύεις , τα κατανοείς και τα βλέπεις ! διαφορετικά ,έχεις … άλλη ερμηνεία και άποψη …πολύ φυσιολογικό κι ανθρώπινο βέβαια …αλλά δεν είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ …είναι ΠΛΑΝΗ ! εσυ βέβαια στο μυαλό σου και «στο σκοτάδι που ζείς» δεν βλέπεις την αλήθεια ,όπως ο τυφλός που δεν βλέπει και σου βάζει ο πονηρός το λογισμό οχι μόνο να διαφωνίσεις με το Μ.Μόρφου αλλά και να του επιτεθείς ! γι αυτό και δεν φταίς εσύ -το πρόσωπο – αλλά οι αμαρτίες σου και ο πονηρός ! ΕΜΕΙΣ φταίμε για τις αμαρτίες μας ! η αμαρτία σκοτώνει !
Αυτοί που διαμαρτύρονται,χλευάζουν κι έχουν άλλη άποψη ,τα κάνουν απο άγνοια ,ζούνε στην πλάνη , είναι «τυφλοί» πνευματικά ! και δεν μπορούμε να περιμένουμε απο «τυφλούς» να δούνε αυτό που «οι πνευματικοί άνθρωποι» βλέπουν ! το σκοτάδι δεν υπάρχει ,απλά είναι η απουσία του φωτός ,μόλις ανάψουμε τον διακόπτη βλέπουμε !!! γι αυτό πρέπει να τους συμπονέσουμε και να προσευχηθούμε να τους φωτίσει ο Θεός ! ο ληστής που βρέθηκε στον διπλανό σταυρό με τον Χριστό ήταν ο πρώτος αμαρτωλός που σώθηκε γιατι μετανόησε !
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ βέβαια στον Μ.Μόρφου ,οχι μόνο για το θέμα αυτό αλλά για όλα τα θέματα πνευματικής μας αφύπνισης ,κατήχησης αλλά και τα σημεία των καιρών που μας αναλύει και είναι προ των πυλών !
Οσο για τις πιέσεις και τις διώξεις ….αυτές επιβεβαιώνουν με το καλλίτερο τρόπο οτι ο λόγος του Μ.Μόρφου είναι Θεόσταλτος » Εἰ ἐμὲ ἐδίωξαν, καὶ ὑμᾶς διώξουσιν…και ταῦτα πάντα ποιήσουσιν ὑμῖν διὰ τὸ ὄνομά μου » και «Ει ο Θεος μεθ’ ημών ουδείς καθ’ ημών» !
φαίνεται οτι οι προσευχές έπιασαν τόπο κι ο θεός που δεν μας εγκατέλειψε μας έστειλε ,έστω κι ΕΝΑΝ -αλλά ΛΕΟΝΤΑ- πνευματικό και φωτισμένο Μητροπολίτη να μας μιλήσει για την ΑΛΗΘΕΙΑ ,να μας δώσει δύναμη και κουράγιο ,να μας αφυπνήσει πνευματικά !
Να προσευχηθούμε ο Θεός να μας στείλει και 2-3 άλλους που θα μας μιλήσουν και θα κηρύξουν ΜΕΤΑΝΟΙΑ στο λαό για να ελκύσουμε έτσι τη Χάρη του Θεού και να σωθούμε… γιατι ο χρόνος τελειώνει !
Καλή δύναμη ,καλή μετάνοια και καλή φώτιση !


π.Δ. ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΜΟΡΦΟΥ; ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ !
ΜΗΠΩΣ οι «προοδευτικές» Ευρωπαϊκές και Δυτικές χώρες που εντός ολίγου θα ισλαμοποιηθούν ,θα πρέπει να ανησυχούν;
«…Σύμφωνα με την αίρεση του Σουνισμού οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις θεωρήθηκαν ως αμαρτίες που πρέπει να τιμωρούνται με ανάκαμψη, θάνατο, μαστίγιο ή φυλάκιση…
Η Ομοφυλοφιλία σε 23 χώρες τιμωρείται με ποινή θανατικής ποινής, φυλάκιση ή περιστασιακή ισόβια κάθειρξη, πρόστιμο και μαστίγιο ή ραβδί.
Σε 10 χώρες που κυριαρχούνται από το νόμο της Σαρία. Στο Αφγανιστάν, το Μπρουνέι, το Ιράν, το Ιράκ, τη Μαυριτανία, τη Νιγηρία, τη Σαουδική Αραβία, το Σουδάν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ιορδανία και την Υεμένη, η τιμωρία για μια ομοφυλοφιλική σχέση είναι η θανατική ποινή.»
https://tr.wikipedia.org/wiki/İslam%27da_eşcinsellik

Από σχολιασμούς στις αναρτήσεις του Έκτακτου Παραρτήματος

Οι αγωνίες μου31 Ιουλίου 2019
Αγιε Ιεράρχα λύσαξε ο έξω από δω, κράτα γερά.

Ανώνυμος1 Αυγούστου 2019

Ο Μόρφου Νεόφυτος για μας είναι ένας σύγχρονος άγιος!
Μακάρι να στείλει ο Θεός κι άλλους τέτοιους πνευματικούς για να ξυπνήσουμε από τον σατανικό λήθαργο της εποχής μας...

Λευκή1 Αυγούστου 2019
Μπράβο! Και εμεις μαζί σας κυριε Καθηγητά Μηνάογλου. Εύγε που υπερασπιζεστε ευθαρσώς τήν αλήθεια και το δίκαιο.
Ο Άγιος Μόρφου είναι ο Ιεράρχης τής καρδιάς μας, το στηριγμά μας και όλοι οι Ορθόδοξοι Ελληνες τόν εμπιστευόμαστε απολύτως.
Ο Θεός να τον διαφυλαττει πάντοτε.


Παναγιωτης Μακρυγιαννης1 Αυγούστου 2019
με πνευματικο τον Αγιο Ιακωβο Τσαλικη δεν τον αγγιζει τιποτε!!!! καλη Παναγια να εχουμε!!!! και καλη μετανοια!!

Ανώνυμος1 Αυγούστου 2019 - 1:30 μ.μ.

Ο Κηρυνείας επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Αγίου Παϊσίου ότι το πρόβλημα της Κύπρου είναι πνευματικό κι όχι μόνο πολιτικόΑπάντησηΔιαγραφή

Unknown1 Αυγούστου 2019
Ο Μητροπολίτης Μόρφου είναι άξιος Ιεράρχης της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας,
με Πανορθόδοξη εμβέλεια .
Προσευχόμαστε να τον έχει καλά ο Χριστός μας και η Υπεραγία Θεοτόκος .


Μάρω1 Αυγούστου 2019
Συμφωνώ απόλυτα με τους παραπάνω.Ο Μόρφου αποδεικνύεται, ότι είναι άνθρωπος του Θεού!!!

Ανώνυμος2 Αυγούστου 2019
Να αγιάσει το στόμα σου δεσπότη μού!!
Πάντα άξιος!!
Ο Θεός μεθ' ημών ουδείς καθ' ημών

Ανώνυμος2 Αυγούστου 2019
Λυσσαξε ο σατανας με τον πατερα της καρδιας μας,δεσποτα μου οι προσευχες μας να σε σκεπαζουν,δωσε πονο στους αντιχριστους

Unknown2 Αυγούστου 2019
Μέγα το Όνομα της Αγίας Τριάδος, Υπεραγία Θεοτόκε σκέπε τον Πάτερ και Δέσποτα Νεόφυτο. Κύριε Ελέησον τους διώκτες του...
Πναγιωτης Μακρυγιαννης1 Αυγούστου 2019
Με πνευματικο τον Αγιο Ιακωβο Τσαλικη ποιος μπορει να τον πειραξει?? Αγαπημενος ολων μας!!!!!Δοξα Τω Θεω παντων ενεκεν!!! οτι και να κανει ο καρβουνιαρης ο Κυριος τον νικησε επανω στον Σταυρο!!!!!

Ανώνυμος1 Αυγούστου 2019
Αν τα ελεγε αυτα κανενας ιμαμης κανενας δε θα μιλουσε.

Διονύσιος1 Αυγούστου 2019
Η παναίρεση του οικουμενισμού,της πανθρησκείας και της Νεάς Τάξης Πραγματων χωρίς σύνορα και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησηςκαι του πλαστικού χρήματος,οδηγούμαστε σε μία παγκόσμια διακυβέρνηση δικτατορίας,με τον αντίχριστο ηγέτη.


ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ2 Αυγούστου 2019
Ήταν ζήτημα χρόνου να στοχοποιηθεί ο Μόρφου Νεόφυτος.
Εάν δεν ήταν αυτή η δήλωση, θα ήταν κάτι άλλο.
Ο Ελληνορθόδοξος Λόγος του ενοχλούσε εδώ και καιρό το σύστημα.
Βεβαίως οι ανθέλληνες/αντίχριστοι του κάνουν μεγάλη χάρη : πάει ολοταχώς προς την αγιοποίηση !!
Ο Άγιος Πα'ί'σιος είχε πει ότι οι Χριστιανοί που θα ομολογήσουν και θα διωχθούν στους δικούς μας καιρούς - της κυριαρχίας του αντιχρίστου - θα έχουν τον μεγαλύτερο Μισθό...
Ανώνυμος26 Ιουλίου 2019
Λογικο είναι. Λυσσαξε ο διάβολος με τον ανθρωπο του Θεού. Την ευχή του να έχουμε

Διονύσιος26 Ιουλίου 2019.
Αμαρτίες γονιών, παιδεύεσαι τέκνων. Η Ομοφυλοφιλία είναι μεγάλη αμαρτία και μισητή για τον Τριαδικό Θεό μας.
Το έλεος και η αγάπη όμως,του Τριαδικού Θεού μας προς το δημιούργημά του,τον άνθρωπο,είναι άπειρη και δέχεται την αληθινή μετάνοια του αμαρτωλού ανθρώπου με την εξομολόγησή του,με το πετραχήλι στον πνευματικό ιερέα του.Η.Δ.

Ανώνυμος27 Ιουλίου 2019
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟ

Αννέτα27 Ιουλίου 2019 - 11:54 π.μ.
Ο Μητροπολίτης Μόρφου είναι ο αγαπημένος μας ιεράρχης που ο λόγος του μας ξύπνα, μας ανασταίνει, και μας καθοδηγεί στον δρόμο του Θεού.
Ελεγκτικός ναι, όμως και τόσο παρηγορητικός για όλους μας.
Η Κύπρος πρέπει να είναι πολύ περήφανη και ευλογημένη που τον έχει.. Όμως και εμείς εδώ στην Ελλάδα τον αγαπούμε πάρα πολύ.
Έχει ανάγκη η εκκλησία μας από τέτοιες φωνές και να τον έχουμε στις προσευχές μας, να τον ενισχύει ο Θεός και να τον σκεπάζει η Παναγιά μας...
Δεν πειράζει που κάποιοι αντέδρασαν έτσι για αυτά που λέει...πάντα είναι ελεγκτικός ο λόγος του Θεού για τον καθένα μας, και είναι έτσι για να μας ταρακουνήσει και να ξυπνήσουμε, και να έρθουμε σε μετάνοια, και όπως και ο ίδιος μας λέει η αγκαλιά του Χριστού μας είναι ανοιχτή για όλους μας φτάνει να το θελήσουμε... Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τον λόγο Θεού που ακούμε...


Ανώνυμος27 Ιουλίου 2019
ΕΙΣΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΑΓΓΛΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ

Δημήτριος27 Ιουλίου 2019.
Το ότι λύσσαξαν οι αντιχρίστοι ήταν αναμενόμενο . Ο Πανιερώτατος Μόρφου εκφράζει τις αλήθειες της Ορθοδόξου Πίστεώς και των Αγίων Πατέρων μας.
Η αλήθεια καίει το ψεύδος , το Φώς διαλύει και ελέγχει το σκότος.
Τον Πανιερώτατο δεν τον φοβίζει τίποτα
Ο Κύριος ο Θεός είναι μαζί του.

Unknown27 Ιουλίου 2019
Μακάρι όλοι οι ποιμένες μας να μιλούσαν σαν αυτόν.
Η δουλειά του είναι να ξυπνήσει τη μετάνοια στο ποίμνιο του. Και την κάνει πολύ καλά την δουλειά του.
Αυτοί που τον χλευαζουν είναι βολεμένοι στα πάθη τους.
Μην σωπαινεται Πανιερωτατε, σας παρακαλούμε!!!!!! Μιλήστε!!!!!!

Λευκή27 Ιουλίου 2019

Και βέβαια λυσσαξαν οι αντίχριστοι καί μάλιστα άργησαν πολύ!!!!
Διότι ο Πανιερώτατος Άγιος Μόρφου είναι αληθινός Ποιμένας, πού πραγματικά ορθοτομεί τόν λόγον τής Αληθείας, διδάσκει πατερικά και ορθόδοξα, στηρίζει, φωτίζει, καλεί σε μετάνοια και τιμά αληθινα τήν κλήση του Θεού στό πρόσωπό του.
Εμείς όλοι τόν αγαπούμε, και έντρυφούμε στον φωτισμένο λόγο του. Ας προσευχομαστε λοιπόν όλοι μας να τόν διαφυλάξει ο Θεός και να μας τόν χαρίζει υγειά και μακροημερεύοντα διότι στούς καιρούς που ζούμε μας είναι πολύτιμος.
Να εχομε τήν ευχή Του.

Unknown27 Ιουλίου 2019

Ορθοτομεί,μας εδραιώνει στην πίστη μας,κατηχεί.

Unknown
Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου μιλάει με τα λόγια σύγχρονων μεγάλων Αγίων της Ορθοδοξίας μας.
Να έχουμε την ευχή του και ο Κύριος Ιησούς Χριστός , ο Κύριος μας και Θεός μας να τον δυναμώνει . Τον αγαπάμε πολύ και στην Ελλάδα . Είναι Αρχιερέας με παγκόσμια εμβέλεια και έχει την αγάπη , τον σεβασμό και τις ευχές μας.

Από μηνύματα στο email

Γιώργος Αγγελάκης
Αγαπημένε μας Μητροπολίτη Νεόφυτε οι επιθέσεις εναντίων σας είναι χτύπημα στις καρδιές μας. Όλα αυτά τα χρόνια κρατιόμαστε από τον πατρικό λόγο σας και την προτροπή σας για μετάνοια και προσευχή. Η γενιά μας είναι ευλογημένη που σας έχει. Μην λυγίσετε, μην φοβηθείτε η αγάπη και οι προσευχή μας θα είναι πάντα δίπλα σας.

Green Talisman
Φίλε Γιώργο καλά τα λόγια αλλά θα πρέπει να κάνουμε κάτι ώστε να προστατέψουμε τον Μόρφου. Πες μου τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν με νοιάζει να δώσω ακόμα και την ζωή μου για αυτόν τον άνθρωπο.

Νίκος Ανδρεαδάκης
Παρατηρούμε αυτές τις ημέρες τον πόλεμο που δέχεται ο ΆΓΙΟΣ ΜΟΡΦΟΥ και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε….Δηλαδή επειδή τόλμησε ένας Ιεράρχης τέτοιου βεληνεκούς, να αναφέρει τον λόγο του ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ χωρίς να κατηγορήσει απολύτως κανέναν,ενοχλήθηκε η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και πετάει χολή…..
Ο Ορθόδοξος Λόγος ενοχλεί....Η Αληθινή Πίστη ενολεί….Οι Ιεράρχες και οι ιερείς που τολμούν να πάρουν θέση στην σημερινή κατρακύλα του ΓΕΝΟΥΣ ενοχλούν….Δεν έχω σκοπό να κατηγορήσω κανέναν,αλλά δεν μπορώ και να σιωπήσω…..
Η ΠΑΤΡΙΔΑ περνάει πολύ μεγάλη ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ και ΗΘΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.Σε αυτήν την κατρακύλα ελάχιστοι τολμούν να μιλήσουν και να πάνε κόντρα στο ρέμα.Οι πιστοί μείναμε πρόβατα χωρίς ποιμένα…Μείναμε μόνοι μας,μπερδεμένοι, προσπαθώντας να ισσοροπήσουμε σε τεντωμένο σχοινί…Μείναμε σαν την διψασμένη γή,που λαχταρά να πιεί μια σταγόνα δροσιάς…Μείναμε ακυβέρνητο καράβι εν μέσω τυφώνα….Μείναμε πρόβατα έρημα,ξεχασμένα,απέναντι σε πεινασμένους λύκους που επιτίθονται μέσα στην βαρυχειμωνιά…..Μείναμε να απορούμε γιατί δεν βγαίνει ένας πνευματικός να τραβήξει μπροστά,κι εμείς μαζί του εως τέλους…
Εκεί έρχεται ο Λόγος και το Παράδειγμα του ΑΓΙΟΥ ΜΟΡΦΟΥ και μας λυτρώνει…..Μας σώζει από τα δόντια των λύκων….Μας ξεδιψάει σαν ευλογημένη βροχή….Μας ξεμπερδεύει και μας δίνει το δικαίωμα να ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ…Μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την συνειδητότητα της υπαρξής μας σε τούτην την πρόσκαιρη ζωή,το σημαντικότερο όμως είναι η συνέχιση της συνειδητότητας μας ,με τα ίδια ακριβώς στοιχεία και συναισθήματα στην ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ….
Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΡΦΟΥ ενσαρκώνει την ΕΛΛΑΔΑ που αγαπήσαμε και μας λείπει….Την ΕΛΛΑΔΑ που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας…Την ΕΛΛΑΔΑ που διαβάσαμε στους βίους των αγίων και στα συναξάρια….Ενσαρκώνει την ΕΛΛΑΔΑ που ξέρει να αγωνίζεται και ΝΙΚΑ τον ίδιο τον ΘΑΝΑΤΟ…ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ….
Π.ΝΕΟΦΥΤΕ σε ευχαριστούμε που υπάρχεις και μας στηρίζεις με τον ΛΟΓΟ και το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ σου…Συνέχισε να μας κρατάς όρθιους και να μας δίνεις ΕΛΠΙΔΑ, ΟΝΕΙΡΑ…Ότι και να λένε οι αντίχριστοι ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος μας….
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ
ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ
ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΛΑΜΠΑΔΑ

Ιωάννα Λ
Καλημέρα σας κ.Θαλάσση. Σχετικά με τον Μητροπολίτη κ.Νεόφυτο μπορείτε να μάθετε μήπως θα μπορούσαμε να κινηθούμε νομικά σε απάντηση των ενεργιών του γενικού εισαγγελέα; Θέλω να πω τους δικαστές ποιος θα τους δικάσει εδώ στην Γη; Δεν μπορούμε να συντάξουμε κατηγορητήριο και ασκήσουμε μήνυση εναντίων αυτού του εισαγγελέα; Μήπως κάποιος δικηγόρος θα μπορούσε να δώσει κάποια απάντηση για το τι δυνατότητες υπάρχουν;
Σας ευχαριστώ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ
...οπως λες συχνα πυκνα την λυση θα την δωσει ο τουρκος και θα την δωσει και στην Κυπρο ωστε να ξεβρωμισει η λερα απο το νησι. Οταν παρουμε την ΕΛΛΑΔΑ πισω τοτε με το ζορι θα κανουμε τον Μορφου Πατριαρχη ή εστω Αρχιεπισκοπο Κυπρου.

Theodkad@...
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

D&E77
... δεν το χωράει ο νους μου με αυτό που πάνε να κάνουνε. Αυτός τους πείραξε τώρα; Τον Θεό δεν τον φοβούνται; αλλά τι λέω, έχουν Θεό μέσα τους; χρήμα και ανωμαλία έχουν μόνο στις μαύρες καρδιές τους. Σαφώς και να κάνουμε προσευχή αλλά δεν πρέπει να κάνουμε και κάτι άλλο; Να μιλήσουμε σε αυτόν το εισαγγελέα να του εξηγήσουμε ότι η Ορθοδοξία έχει αυτά τα πιστεύω τα οποία προυπείρχαν από τους νόμους των ομοφιλοφίλων.

Μαρία Κιουσοπούλου
Γιατί δεν συλλέγουμε υπογραφές υπεράσπισης για τον μητροπολίτη. Είμαστε πολλοί.

Ο Νεόφυτος των Ελλήνων δεν φοβάται να κουβαλήσει το σταυρό που του ετοίμασαν οι αντίχριστοι και κάποιοι συλλειτουργοί του που ΔΕΝ τιμάνε το ράσο που φορούν.
Γέροντα, στο πόλεμο που δέχεσαι εμείς πονάμε πιο πολύ γιατί εσύ είσαι παλικάρι και η Πίστη σου είναι βράχος. Στον Ουρανό έχεις τον Θεό και τους Αγίους που γνώρισες και τόσο αγάπησες. Στην Γη έχεις όλους εμάς. Όλη η Ορθοδοξία είναι μαζί σου. Κράτα γερά Γέροντα σ'αγαπάμε μα πιο πολύ σ΄αγαπάει ο Θεός. Μια Θεϊκή ασπίδα σε περιβάλει από τα βέλη του εχθρού.
Κράτα γερά!
Γιώργος Θαλάσσης

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...