Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Δείτε το MiG-31BM να «σκίζει» τη στρατόσφαιρα – Βίντεο μέσα από το πιλοτήριο


Βίντεο μέσα από το πιλοτήριο του αεροσκάφους MiG-31BM ενώ εκτελεί πτήση φτάνοντας μέχρι τη στρατόσφαιρα, δημοσίευσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Τα αεροσκάφη αναχαίτισης MiG-31BM της αεροπορίας του Στόλου του Ειρηνικού έχουν πραγματοποιήσει εκπαιδευτικές πτήσεις κοντά στο διάστημα, μετέδωσε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Zvezda παρουσιάζοντας βίντεο μέσα από το πιλοτήριο κατά τη διάρκεια ασκήσεων. Οι εικόνες δείχνουν την απογείωση του αεροσκάφους, την ανοδική του πορεία και την πτήση στη στρατόσφαιρα!
Η πτήση πραγματοποιήθηκε σε υψόμετρο άνω των 20.000 μέτρων, με ταχύτητα 2.500 χιλιομέτρων την ώρα. Το πλήρωμα προσπάθησε να εντοπίσει προσομοίωση εχθρού χωρίς εμπλοκή επίγειου συστήματος αεράμυνας.
Οι πιλότοι πραγματοποίησαν επίσης ηλεκτρονικές εκτοξεύσεις πυραύλων αέρος-αέρος μεγάλου βεληνεκούς.
Το πλήρωμα του MiG-31BM πραγματοποίησε συνολικά έξι πτήσεις στη στρατόσφαιρα.
Το MiG-31 είναι ένα υπερηχητικό αεροσκάφος αναχαίτισης, μεγάλου βεληνεκούς. Είναι σχεδιασμένο για να αναχαιτίζει και να καταστρέφει εναέριους στόχους σε εξαιρετικά χαμηλά, μεσαία και μεγάλα υψόμετρα. Η αναβαθμισμένη εκδοχή του, το MiG-3BM, εξοπλίζεται με νέο σύστημα ελέγχου όπλων και ένα πιο σύγχρονο ραντάρ.


https://sputniknews.gr/amyna/201908194276176-aeroskafos-mig-31bm-ptisi-stratosfaira/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...