Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Kαι τώρα η Jisr al-Shughour. Ο στρατός κινείται στον άξονα προς την πόλη…


O συριακός στρατός στρατού επικεντρώνεται επί του άξονα Kbane στη Βόρεια ορεινή Λατάκια για να προχωρήσει προς την πόλη Jisr al-Shughour στο ΝΔ άκρο του κυβερνείου του Ιντλίμπ.
Σφοδρές μάχες στον άξονα Kbane.
Φαίνεται ότι η στρατιωτική επιχείρηση προχωρά παράλληλα βήμα προς βήμα για να ανοίξει την εθνική οδό που συνδέει το Χαλέπι με τη Λατάκια….Ρωσο-συριακή αεροπορία επιτέλεσε 3 αεροπορικές επιδρομές σήμερα το πρωί κατά θέσεων τρομοκρατών στην Jisr al-Shughour..

Στην Khan Sheykoun άρχισε η αποναρκοθέτηση…..
Σύμφωνα με τις πηγές, οι μονάδες του Συριακού Στρατού δεν ολοκλήρωσαν το χτένισμα των γειτονιών της πόλης εξαιτίας των εκτεταμένων ναρκών ξηράς, των εκρηκτικών μηχανισμών και των πολλών θέσεων που παγιδεύτηκαν από τις τρομοκρατικές παρατάξεις Jaysh Al-Izza και την al Nusra Front στους δρόμους και τα σπίτια πριν από την ανάληψη. Όλες οι τρομοκρατικές φατρίες αποσύρθηκαν εντελώς από την Khan Sheykoun τις πρώτες ώρες του πρωινού.

Οι πηγές πρόσθεσαν ότι το τουρκικό σημείο nο.9 στο Morek βόρεια της Hama είναι ακόμα σε ισχύ και οι τουρκικές δυνάμεις δεν έχουν αποσυρθεί. Έχει κυκλοφορήσει ότι τρομοκράτες της al Nusra και σύμμαχοί της έχουν βρει καταφύγιο κοντά στο τουρκικό σημείο.



Τα προαναφερθέντα γεγονότα έλαβαν χώρα αφού ο συριακός στρατός πήρε τον έλεγχο της Khan Sheykoun και έφθασε στον Διεθνή Αυτοκινητόδρομο Xαλεπίου-Δαμασκού, Μ5….

https://dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...