Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Πούτιν: Αν η Ρωσία δεχθεί επίθεση αυτό θα είναι το τέλος του κόσμου...

Αν η Ρωσία δεχθεί επίθεση αυτό θα είναι το τέλος του κόσμου αναφέρει ο πρόεδρος Vladimir Poutine σε απόσπασμα από την ταινία του Vladimir Soloviev με τίτλο ‘Η Νέα Παγκόσμια Τάξη ‘, Μάρτης 2018.
Tα πλάνα μας για τη χρήση πυρηνικών όπλων και ελπίζω ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ αλλά τα θεωρητικά μας σχέδια πάντα προβλέπουν μια ‘εξαπόλυση αντεπίθεσης’. Τι σημαίνει αυτό ; ότι η απόφαση της χρήσης πυρηνικών όπλων δεν μπορεί να ληφθεί παρά μόνο στην περίπτωση όπου το σύστημα μας του προληπτικού συναγερμού αναγνωρίσει όχι μόνο την εκτόξευση ενός πυραύλου αλλά δίνει ομοίως μια συγκεκριμένη πρόβλεψη της τροχιάς του πτήσης και της στιγμής του αντίκτυπου των πυρηνικών κεφαλών στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτό είναι αυτό που εμείς αποκαλούμε ‘εξαπόλυση μια αντεπίθεσης’.


Με άλλα λόγια αν κάποιος αποφασίσει να καταστρέψει τη Ρωσία, θα έχουμε νομίμως το δικαίωμα ν΄απαντήσουμε. Βέβαια αυτό θα είναι μια πλανητική καταστροφή θα είναι μια απόλυτη καταστροφή για ολόκληρο τον κόσμο και την ανθρωπότητα. Αλλά ως ρώσος πολίτης και διευθύνοντας του ρώσικου κράτους αναρωτιέμαι: τι να τον κάνεις αυτόν τον κόσμο αν δεν υπάρχει η Ρωσία ; […]



Vladimir Poutine : si la Russie est attaquée, ce sera la fin du monde from Sayed Hasan on Vimeo.


https://dimpenews.com/2018/04/02/vladimir-poutine-αν-η-ρωσία-δεχθεί-επίθεση-αυτό-θα-εί/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...