Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Κρήτη: Αρχιφύλακας αφαίρεσε αυτοκόλλητο με τα αρχικά Μ/Κ από αυτοκίνητο Σκοπιανού και η ΕΛ.ΑΣ του έκανε… ΕΔΕ

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Αρχιφύλακας και περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης Σπυρόπουλος Γιώργος για ΕΔΕ που σχηματίστηκε κατά του επειδή ενήργησε σύμφωνα με το νόμο.

Πιο συγκεκριμένα όπως καταγγέλλει ο ίδιος σταματώντας όχημα για τροχονομικό έλεγχο διαπίστωσε πως σε αυτό υπήρχε αυτοκόλλητο με τα διακριτικά (Μ/Κ) που αντιστοιχούν στην «ψευδομακεδονία» των Σκοπίων.

Το όχημα οδηγούσε πολίτης των Σκοπίων και έφερε ελληνικές πινακίδες, ενώ επιπρόσθετα υπήρχε αυτοκόλλητο με την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Ο Αρχιφύλακας έπραξε τα δέοντα καθώς ενέργησε σύμφωνα με τον νομο. Αφού εξήγησε στον οδηγό ότι το αυτοκόλλητο παραπέμπει σε αλυτρωτισμό και σε κράτος το όποιο δεν υπάρχει στη συνέχεια υποχρέωσε τον οδηγό να το βγάλει.

Αποτέλεσμα; Μετά από τρεις μήνες η ΕΛΑΣ τον παραπέμπει σε ΕΔΕ για τν αν έχει περιπέσει σε πειθαρχικό ή ποινικό αδίκημα!

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την Ελληνική Αστυνομία η οποία τον διώκει και όχι για την Αστυνομία των… Σκοπίων.

Διαβάστε τα όσα καταγγέλλει ο ίδιος ο Αρχιφύλακας:

«Μια νέα εις βάρος μου υπόθεση ,ήρθε να προστεθεί στις παρελθοντικές διώξεις!

Συγκεκριμένα εκτελώντας την υπηρεσία μου ως επικεφαλής εποχούμενης περιπολίας της Ελληνικής Αστυνομίας, του Αστυνομικού τμήματος Χερσονήσου , σταμάτησα προς διενέργεια ελέγχου όχημα το οποίο έκρινα πως ήταν για έλεγχο.

Το όχημα το οδηγούσε πολίτης Σκοπίων ,είχε Ελληνικές πινακίδες ,πλην όμως σε εμφανέστατο σημείο είχε το ανύπαρκτο διακριτικό κράτους (ΜΚ) και πάνω προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου με δυσνόητο κείμενο στα σλαβικά.

Του ζήτησα να βγάλει το διακριτικό (ΜΚ) ,διότι δεν υφίσταται τέτοιο κράτος και διότι το όχημα του έφερε Ελληνικές πινακίδες ταξινόμησης!

Του εξήγησα ότι αλυτρωτισμός στην πατρίδα μας δεν χωράει και ότι η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική!

Το παράνομο αυτοκόλλητο αφαιρέθηκε και μετά από τρεις μήνες ήρθε καταγγελία για τις ενέργειες μου ,που με παραπέμπουν σε Διενέργεια εξέτασης για το αν έχω υποπέσει σε πειθαρχικό ,η ποινικό αδίκημα!

Ένα έχω να απολογηθώ!

Για κανέναν μισθό, καμία θέση, καμία μελλοντική σύνταξη δεν παίρνω τίποτα πίσω!

Πολύ παραπάνω δεν προδίδω τις αρχές που πήρα από την οικογένειά μου ,και δεν παραδίδω την ιστορία μου και τον πολιτισμό του Έθνους μου που έχει μια συνέχεια δέκα χιλιάδων ετών !

Δεν προδίδω και δεν κάνω πίσω, και απέναντι στους Κρήτες που με εμπιστεύτηκαν ψηφίζοντας τον συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής για την Κρήτη

Αρχιφύλακας Σπυρόπουλος Γιώργος


Περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης»

Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...