Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Θρίαμβος του Άσαντ στα βουνά Καλαμούν - Τα πήρε χωρίς τουφεκιά, βρήκε δεκάδες τεθωρακισμένα και μια νέα ένοπλη ομάδα στην περιοχή!


Freepen.gr - Η επιχείρηση στα βουνά Καλαμούν βόρεια της Δαμασκού ώστε να εκκαθαριστεί και αυτός ο θύλακας δεν μπορούσε να έχει καλύτερη εξέλιξη.

Μόλις μια ημέρα επίθεσης ήταν αρκετή για να συνθηκολήσουν ορισμένοι εκ των τρομοκρατών οι οποίοι ήρθαν σε συμφωνία με τον στρατό.

Συγκεκριμένα οι τρομοκράτες θα φύγουν για την Τζαραμπλούς, ενώ υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι θα παραμείνουν στην περιοχή αλλά πλέον με νέα στολή. Όπως δημοσιεύθηκε θα ενταχθούν στις NDF, λαϊκές πολιτοφυλακές και θα εδρεύουν στην περιοχή.


ο θύλακας της Καλαμούν κόπηκε στα δύο ενώ αναμένεται και η εκκένωση της Τζαϊρούντ

Τα καλά νέα για τη Δαμασκό συνεχίστηκαν καθώς βρέθηκε μεγάλη ποσότητα οπλισμού αλλά και δεκάδες άρματα μάχης (T-55, T-62, T-72) αλλά και οχήματα υποστήριξης τα οποία ήταν από την Ταξιαρχία 559 που είχε λεηλατηθεί το 2014. Όμως οι τρομοκράτες δεν είχαν το αντίστοιχο ανθρώπινο δυναμικό για να τα επισκευάσουν και να τα συντηρήσουν οπότε τα έκρυψαν σε όρη και σπηλιές.



















http://www.freepen.gr/2018/04/blog-post_510.html
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/04/blog-post_6185.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...