Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Γνωρίζει κάτι; Πάπας Φραγκίσκος: «Φοβάμαι τον κίνδυνο πολέμου, είμαστε σε οριακή κατάσταση»

σχόλιο Γ.Θ : Η αληθινή έννοια όσων είπε για τον επερχόμενο Γ' Παγκόσμιο πόλεμο είναι ότι... "Αν επικρατήσουν οι εχθροί μας (εχθροί της Νέας Παγκόσμιας Τάξης), τότε ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος εναντίων τους (Ρωσία, Κίνα, Ιράν, Β.Κορέα, Βενεζουέλα)".
Για να θυμηθούμε τι είχε πει και ο Αγαπημένος μας Γέροντας για τον Πάπα της εποχής του Γ' Παγκοσμίου πολέμου...
"Ο αρχηγός του πολέμου θα είναι Εβραίος. Εκείνος και ο Πάπας τα παιδιά του διαβόλου θα τα θεωρεί δικά του, αρκεί να τον αναγνωρίσουν σαν αρχηγό…! και θα τους υποδεικνύει ν΄ακολουθούν τον αντίχριστο. Όπως λέγει ο Άγιος Κοσμάς, τον Πάπα να καταράσθαι, γιατί αυτός θα είναι η αιτία".

Πάπας: «Φοβάμαι πραγματικά τον κίνδυνο πολέμου, είμαστε σε οριακή κατάσταση», δήλωσε ο πάπας Φραγκίσκος στους δημοσιογράφους, κατά την πτήση που τον μεταφέρει στη Χιλή. «Η όλη κατάσταση κινδυνεύει να ξεφύγει από τον έλεγχο. Πρέπει, λοιπόν, να καταστρέψουμε τα όπλα, να δραστηριοποιηθούμε για τον πυρηνικό αφοπλισμό», πρόσθεσε ο ποντίφικας.

Η είδηση αυτή έχει κατακλύσει τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία υπογραμμίζουν ότι ο Πάπας Φραγκίσκος δεν χάνει καμία ευκαιρία για να τονίσει ότι η ειρήνη είναι το υπέρτατο αγαθό, το οποίο πρέπει να διαφυλαχθεί με κάθε θυσία.

Σήμερα το βράδυ, στις οκτώ τοπική ώρα (στη μία την νύχτα ώρα Ελλάδας) ο πάπας θα προσγειωθεί στη Χιλή όπου και θα πραγματοποιήσει τετραήμερη επίσκεψη. Στη συνέχεια, ο Αργεντινός ποντίφικας θα επισκεφθεί το Περού από τις 18 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου.

http://www.protothema.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...