Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Άρχισε τον πόλεμο το παρακράτος – Ξεκίνησαν οι επιθέσεις κατά πατριωτών – Σε ένοπλες περιπολίες καλούν οι «αναρχικοί»

Ξεκίνησε τα χτυπάει το παρακράτος ενόψει του μεγάλου συλλαλητηρίου, καθώς ήδη το σύστημα νιώθει πλέον πως το πατριωτικό τσουνάμι θα συμπαρασύρει και θα αφυπνίσει τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν, καταδρομική επίθεση αντιεξουσιαστών από την περιοχή των Εξαρχείων στο Κολωνάκι, είχαμε πριν λίγο, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές και βανδαλισμοί.

Στα γραφεία της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος» στην οδό Πινδάρου άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου προκάλεσαν βανδαλισμό και έσπασαν τζαμαρίες του οικήματος στο οποίο στεγάζεται ο εκδοτικός οίκος. Το χτύπημα δεν είναι τυχαίο, καθώς η εν λόγω εφημερίδα ανήκει στον πατριωτικό χώρο.

Περίπου είκοσι άτομα συμμετείχαν στο «ντου» και φεύγοντας έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ανάμεσα στα οποία και ένα διπλωματικό όχημα.

Την ίδια στιγμή, σε ένοπλες περιπολίες καλούν οι «αναρχικοί»,ενόψει των συλλαλητηρίων που προγραμματίζονται στην Αθήνα και άλλες πόλεις, για το Σκοπιανό. Σε σχετική ανακοίνωση σε ιστοσελίδα του λεγόμενου «αντιεξουσιαστικού χώρου», αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Αποφασίστηκε ότι από σήμερα και μέχρι την λήξη των εθνικιστικών συλλαλητηρίων στην Αθήνα, θα υπάρχει περιφρούρηση και ένοπλες περιπολίες για την αποτροπή επιθέσεων».

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμοι να φοβίσουν τον κόσμο, όμως οι πατριώτες δεν μασάνε και δεν πρέπει να μασήσουν. Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha» στο 1.08!

Στην πλατεία Συντάγματος δίνουμε όλοι το παρόν!

Σε ανακοίνωσή της χθες, η Συντονιστική Επιτροπή για το συλλαλητήριο της Αθήνας, προέβη σε επίσημη ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων το τοπίο σχετικά με την ακριβή ώρα και το μέρος του συλλαλητηρίου.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου συγκροτήθηκε Συντονιστική Επιτροπή τα μέλη της οποίας θα φέρουν αποκλειστικά την απόλυτη ευθύνη για την διεξαγωγή του δεύτερου Πανελλαδικού συλλαλητηρίου για την Μακεδονία που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Η Επιτροπή όρισε υπεύθυνους επικοινωνίας τους Νίνα Γκατσούδη από τις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, τον Μιχάλη Πατσίκα εκπρόσωπος του Θερμαϊκού και συμμετείχε στην διεξαγωγή του πρώτου συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, τον Γιώργο Τάτσιο πρόεδρος όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας σε όλη την χώρα και ως δημοσιογράφο και διοργανώτρια την Γεωργία Μπιτάκου.

Επιπρόσθετα μοιράστηκαν αρμοδιότητες στους φορείς ώστε να εξασφαλιστεί οργανωτικά, με απόλυτη επιτυχία η διεξαγωγή του συλλαλητηρίου που ήδη είναι στο επίκεντρο της διεθνούς κοινότητας και από το οποίο εξαρτάτε η εξέλιξη του μείζονος εθνικού ζητήματος. Παρακαλούμε θερμά τα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να συμπορευτούν αυτή την φορά με τον αγώνα του Ελληνικού Λαού με απόλυτη ευθύνη συνέπεια και την δέουσα προσοχή.

Καλούμε τον Ελληνικό Λαό να συνεχίσει εμψυχωμένος τον αγώνα του . Η εδαφική ακεραιότητα της χώρας απειλείτε από την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΟΝΟ η μαζική συμμετοχή του Λαού στο συλλαλητήριο μπορεί να το αποτρέψει»

Στις δηλώσεις της η δημοσιογράφος και υπεύθυνη επικοινωνίας του συλλαλητηρίου Γεωργία Μπιτάκου υπογράμμισε πως «Κανείς άλλος δεν αποφασίζει για το συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 στην Αθήνα, πέραν της Συντονιστικής Επιτροπής».

Πήγαν να κάψουν ζωντανούς φοιτητές λόγω… Σκοπιανού

Εμπρηστική επίθεση δέχθηκε στέκι φοιτητικής παράταξης λόγω… Σκοπιανού. Η επίθεση με βόμβα μολότοφ έγινε στις 4.30 προχθές τα ξημερώματα στα γραφεία της Κυπριακής Φοιτητικής Παράταξης «Πρωτοπορία» που βρίσκονται στην πλατεία Νόρμαν της Πάτρας και την ευθύνη ανέλαβε ομάδα αντιεξουσιαστών, με την ακόλουθη ανακοίνωσή της:

«Σήμερα, ξημερώματα πραγματοποιήσαμε εμπρηστική επίθεση στο στέκι της Πρωτοπορίας. Η εν λόγω παράταξη είναι ένας πυρήνας προώθησης εθνικιστικού λόγου, δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι το σύνθημα στο λογότυπο της παράταξης είναι ίδιο μ’ εκείνο του πανό που συμμετείχε στην πρώτη επίθεση εναντίον της κατάληψης LIBERTATIA. (την/τη πατρίδα/μακεδονία ουκ ελάττω παραδώσω).

Τα παραπάνω αποτελούν επαρκείς λόγους για στοχοποίηση αυτών, άρα και του χώρου τους, ως έμπρακτη επιθετική αλληλεγγύη στην κατάληψη LIBERTATIA, ανεξάρτητη από τις όποιες διαφωνίες με την πολιτική της τοποθέτηση, αλλά και σε όσα συντρόφια αντιμετώπισαν τη φασιστική επιδρομή στη Θεσσαλονίκη. Είτε Κύπριοι είτε Μακεδόνες εθνικιστές, όλοι συμβάλλουν στη διάχυση του εθνικο-πατριωτικού λόγου κι ως κατ’ επέκταση συνένοχοι σε κάθε φασιστική επίθεση σε συντρόφια.

Η λύσσα μας για όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη μας δίνει μία παραπάνω ώθηση για αναζήτηση φασιστικών στόχων. Η Πρωτοπορία έτυχε να είναι η πρώτη ως κι η πιο εμφανής, μόλις εντοπιστούν κι οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν τα ίδια και χειρότερα! Βρισκόμαστε σε καθημερινή και διαρκή επαγρύπνηση και αναζήτηση γνωστών φασιστικών προσώπων, εθνικιστικών διακριτικών σε ρουχισμό κτλ, με αυξημένη παρατηρητικότητα στις περιοχές που δραστηριοποιούνται.

ΓΙΑ LIBERTATIA ΚΑΙ ΕΚΧ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΥΓ. Η συνθηματολογία μας να γίνει πράξη…»

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_5670.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...