Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Γέμισαν Ιούδες οι καθολικοί. Προδίδουν το ποίμνιό τους και το οδηγούν στην αγκαλιά (ή στο στόμα) του ισλάμ

Το έτος 2018 θα είναι το έτος όλων των φόβων, όλων των προδοσιών, όλων των Ιούδων; Θα ξέρουμε αρκετά σύντομα

Gallia Watch / ΚΟ

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι πιο πολύτιμες αξίες μας δεν σημαίνουν πλέον τίποτα στους ανθρώπους των οποίων η δουλειά είναι να είναι θεματοφύλακες αυτών των αξιών, η αποστολή των οποίων ήταν για δύο χιλιάδες χρόνια να διαφυλάττουν, να τιμούν και να ενσαρκώνουν τις αρχές του Χριστιανισμού. Η «επίσημη» χριστιανική ομολογία της Δύσης συνειδητά και εθελοντικά συνθηκολογεί και παραδίδεται στο ιστορικό αντίθετό της, το Ισλάμ.

Η γη αλλάζει το δέρμα της, αφαιρώντας το παλιό, καθώς προετοιμάζεται για τη «νέα εποχή» που εκτείνεται μπροστά της, μια καινούργια δισχιλιετία που έχει ήδη αρχίσει να απορροφά τα επιτεύγματα των τελευταίων δύο χιλιάδων χρόνων που αποκτήθηκαν με αγώνες και κόπο, και όλες πλέον οι αξίες, τα έθιμα και οι πεποιθήσεις απορρίπτονται σαν σκουπίδια, προκειμένου να έρθει η μεγάλη αντικατάσταση.


Πόστερ που διαφημίζει άλλον ένα "Διάλογο" μωαμεθανών - χριστιανών πάντα για το "καλό της κοινωνίας", βεβαίως...

Μια αρθογράφος του Riposte Laïque που ονομάζεται SophieDurand θέτει το ερώτημα: το 2018 θα είναι το έτος που η (Καθολική) Εκκλησία θα τεθεί μια και για πάντα υπό τις διαταγές του Ισλάμ;

Το 2018, θα είναι η χρονιά που η Καθολική Εκκλησία, θα μετακομίσει για να πάει να μείνει με τον ισλαμικό εχθρό;

Επειδή αυτό έχει ήδη αρχίσει: έχουμε μια Εκκλησία απόdhimmitude (υποτελείς στο ισλαμική εξουσία. Λέξη από το αραβικό dhimma που σημαίνει «προστασία υπό όρους», δηλαδή ταπείνωση και εξευτελισμός) σε όλη της την φρίκη και ήδη πολλοί Χριστιανοί αισθάνονται προδομένοι.


Όλοι οι "ιερείς" των παπικών δεν είναι προδότες, φυσικά. Κάποιοι– μπορείς να τους μετρήσεις στα δάχτυλα του ενός χεριού -αντιστέκονται. Οι πιο γνωστοί από αυτούς είναι ο Henri Boulad, ο Αιγύπτιος Ιησουίτης (φώτο).

Άλλοι υποφέρουν σιωπηλά, αλλά δεν τολμούν να μιλήσουν. Ωστόσο, ο Άγιος Παύλος λέει ότι πρέπει να διορθώνουμε τους εαυτούς μας και να διδάσκουμε ο ένας τον άλλον.


Όμως, μια τεράστια πλειοψηφία Καθολικών έχει ακολουθήσει τα βήματα του Φραγκίσκου. Είναι τόσο εύκολο να τον κηρύξεις αλάθητο, ακόμα και στην πολιτική, που προφανώς δεν είναι. Είναι τόσο εύκολο να υπακούσεις χωρίς να σκέφτεσαι. Και τότε, ο Φραγκίσκος θα θέσει εκείνους που δεν κάνουν ερωτήσεις, στους dhimmis, στους συνεργάτες της προδοσίας, σε εκείνους που ενδιαφέρονται για μια συμπαιγνία με το Ισλάμ.

Κάποιοι θα πουν: «Τι τους νοιάζει στο Riposte Laïque για το τι σκέφτονται οι Καθολικοί;». Είναι λάθος, επειδή οι Καθολικοί αντιπροσωπεύουν μια δύναμη και ψηφίζουν. Ενεργούν. Πολλοί είναι υπέρ της μετανάστευσης από ηλιθιότητα ή σνομπισμού. Και λόγω των θέσεων του Φραγκίσκου.

Σημείωση: Θεωρητικά, το Riposte Laïque είναι αντι-θρησκευτικό και προωθεί τον πλήρη διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους. Με τα χρόνια το RL έχει αλλάξει την θέση του και το όραμά του για τη θρησκεία στην κοινωνία. Ο ιστότοπος έχει καταστεί συμπαθής προς τους χριστιανούς, ιδιαίτερα εκείνους που διώκονται, και αφιερωμένος στην απομάκρυνση του Ισλάμ από τη Γαλλία. Η συνειδητοποίηση της σπουδαιότητας της Εκκλησίας στην ιστορία και την επιβίωση της Γαλλίας αποτέλεσε σημαντική αλλαγή στο περιεχόμενο και τον τόνο των άρθρων τους.



Βλέπουμε όλο και περισσότερες "οικουμενικές" προσευχές όπου Καθολικοί και Μουσουλμάνοι αναμειγνύονται. Οι μουσουλμάνοι προσκαλούνται να «απαγγείλουν» το Κοράνι μέσα στις εκκλησίες. Χριστιανοί τρώνε το φαγητό που προφέρεται μετά τις μουσουλμανικές νηστείες στα τζαμιά. Υπάρχουν προσκυνήματα "Ισλαμό-Χριστιανικά". Οι Ενορίες μοιράζονται τις εγκαταστάσεις τους με μουσουλμάνους της γειτονιάς. Με λίγα λόγια, ένας σχετικισμός που εισάγει τον μουσουλμανικό λύκο στην καθολικό ποίμνιο.

Σημείωση: Αυτό αντιπροσωπεύει μια βίαιη ρήξη με το παρελθόν. Μια κατάσταση που σημαίνει ότι γεννιέσαι σε έναν κόσμο χωρίς πολιτιστική κληρονομιά, ένα λευκό χαρτί, άδειο: μια μαύρη τρύπα που κρύβεται στις ψυχές αυτών των πρώην καθολικών παρακαλά να γεμίσει με κάτι διαφορετικό από τον Χριστιανισμό. Κάθε διάκριση έχει εξαλειφθεί. Αυτό θα ήταν αδιανόητο ακόμα και πριν από πενήντα χρόνια.

Φώτο: Μια σκηνή από την πομπή των “Sept-Saints” (επτά άγιοι), ένα ετήσιο "Ισλαμό-Χριστιανικό" γεγονός στη Βρετάνη.

Και οι επίσκοποι; Αξιολογούμε επαρκώς τον ρόλο των επισκόπων στην επικοινωνία; ... Υπάρχει ο επίσκοπος που λέει ότι δεν τον ενοχλεί να απαγγέλλει το chahada (το μουσουλμανικό πιστεύω) και ο επίσκοπος που ανέχεται το «αλλάχ ακμπάρ» στον καθεδρικό ναό του. Αυτός που λέει ότι η κατανάλωση φαγητού halal δεν τον ενοχλεί. Ή αυτός που αισθάνεται ότι πρέπει να διδάξουμε τα παιδιά στο σχολείο το ισλάμ και να δημιουργήσουμε αίθουσες προσευχής μουσουλμάνων στις καθολικές σχολές, επειδή "το μέλλον είναι με το Ισλάμ".

Εδώ υπάρχει ιερέας του οποίου η εκκλησία έπρεπε να ξαναχτιστεί επειδή χτυπήθηκε από κοκτέιλ μολότοφ (μαντέψτε ποιος τις πέταξε!) και που δεν τολμούσε να ανοικοδομήσει τον καμπαναριό "για να μην προσβάλει τους μουσουλμάνους".


Και πάνω από όλους υπάρχει ο Πάπας, ένας υπέροχος dhimmi. Δεν περνάει μια μέρα που να μην εκστασιαστεί με το Ισλάμ, την «τόσο όμορφη πνευματική θρησκεία». Που να μην παροτρύνει τους Καθολικούς να δεχθούν όλο και περισσότερους μετανάστες, προβάλλοντας μια σχεδόν ειδωλολατρία του μουσουλμάνου μετανάστη, όταν ο ρόλος του ως ποιμένα του κοπαδιού του θα έπρεπε να είναι να υπερασπιστεί τα πρόβατά του από το να δεχθούν επίθεση. Όμως, προς τους χριστιανούς της Ανατολής που εξαφανίζονται, δεν φαίνεται να έχει το παραμικρό ενδιαφέρον. Γιατί έχει μήπως για τους χριστιανούς στη Δύση; Υπό την δική του βασιλεία, οι εκκλησίες εκκενώνονται όπως ποτέ άλλοτε. Οι χριστιανοί φεύγουν σε συμπαγή πλήθη, για να μην επιστρέψουν ποτέ.

Αφού το Ισλάμ και ο Χριστιανισμός δεν διαφέρουν μεταξύ τους, γιατί οι Καθολικοί δεν γίνονται μουσουλμάνοι; Οι dim θέλουν να θέσουν τέτοιες ερωτήσεις, αγνοώντας τις βαθιές και ασυμβίβαστες ασυμβατότητες που υπάρχουν μεταξύ των δύο θρησκειών.


Οι μουσουλμάνοι θα πετούσαν από χαρά. Θα έλυναν το πρόβλημα της εύρεσης χώρων λατρείας. Θα καταλάβουν τις εκκλησίες ... χωρίς μάχη.

Το 2018 θα υπάρξει όλο και περισσότερη μετατόπιση, περισσότερος συμβιβασμός. Όλο και περισσότεροι Καθολικοί θα πουν ότι το Ισλάμ είναι μια «όμορφη θρησκεία αγάπης και ειρήνης». Θα μιλάνε όλο και περισσότερο με πάθος για το Ισλάμ. Θα θολώνουν όλο και περισσότερο τις διαφορές μεταξύ του Ιησού και του Issa (των μουσουλμάνων), μεταξύ της Παρθένου Μαρίας και της Μαριάμ (των μουσουλμάνων). Οι χριστιανές θα φορούν το πέπλο, ως «αλληλεγγύη» προς τους μουσουλμάνους. Θα φοβούνται ολοένα και περισσότερο τους μουσουλμάνους που θα απολαμβάνουν να τις παρακολουθούν. Επειδή ο φόβος δημιουργεί ένα τρεμάμενο dhimmi.

Θα καταλήξουν να πιστεύουν, όπως και ο Φραγκίσκος, ότι η ατομική ασφάλεια των μεταναστών έχει προτεραιότητα έναντι της εθνικής ασφάλειας. Και ξαφνικά, οι Καθολικοί θα γίνουν μουσουλμάνοι, μια ολόκληρη ενορία τη φορά, ξεκινώντας από το Βατικανό ...

Άλλωστε, πολλοί Χριστιανοί έγιναν μουσουλμάνοι με την βία στο παρελθόν. Οι Χριστιανοί του Μαγκρέμπ, για παράδειγμα. Έτσι οι Χριστιανοί θα μπορούσαν να γίνουν μουσουλμάνοι μια μέρα με την ελεύθερη θέλησή τους, έτσι για αλλαγή! ... Γιατί όχι;



Φώτο: Μία ισλαμο-χριστιανική "χορωδία", ψέλνει την "ώρα του ελέους", στη βασιλική του Longport-sur-Orge. Το «έλεος» λέει το συνοδευτικό κείμενο, είναι μια έννοια «κοινή» και στο ισλάμ.

Φώτο: Η «Κοινότητα Taizé» στην Βουργουνδία, μια οικουμενιστική χριστιανική κοινότητα που δέχθηκε μουσουλμάνους για πρώτη φορά την Άνοιξη του 2017.



Πέρα από την τεμπελιά, τον φόβο, την παρεξηγημένη φιλανθρωπία, τη νοοτροπία να ταυτίζεσαι με τον ηγέτη, υπάρχει και η επιθυμία να είσαι στη μόδα (γιατί το Ισλάμ είναι η μόδα της εποχής μας). Έτσι οι Καθολικοί θα μπορούσαν να πηδήξουν στην άβυσσο φωνάζοντας το Inch'Allah. Θα μπορούσαν να κάνουν συμμαχία με τον διάβολο.



Ακόμη πιο τρομακτικά τα λέει στο βιβλίο του “Église etimmigration: le grand malaise” (εκκλησία και μετανάστευση: η μεγάλη κακουχία), ο δημοσιογράφος και κριτικός μουσικής,Laurent Dandrieu, καθώς πιστεύει ότι όταν έρθει η ημέρα που η Ευρώπη θα ξυπνήσει και θα αποφασίσει να πάρει πίσω τον έλεγχο του πεπρωμένου της στον αγώνα εναντίον του εξισλαμισμού, η καθολική εκκλησία θα είναι ο πιο αποφασισμένος εχθρός της. Η Εκκλησία θα ξεσηκωθεί για να μας εμποδίσει να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας από την προγραμματισμένη εξόντωσή μας. Η Καθολική Εκκλησία, ο νο 1 εχθρός του γαλλικού λαού;

Το έτος 2018 θα είναι το έτος όλων των φόβων, όλων των προδοσιών, όλων των Ιούδων; Θα ξέρουμε αρκετά σύντομα.

http://redskywarning.blogspot.gr/2018/01/blog-post_29.html / πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...