Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ξεσηκώνεται όλος ο αθλητικός κόσμος: Αεκτζήδες στο πλευρό Ολυμπιακών, Παναθηναϊκών και Παοκτζήδων: «Μακεδονία γη ελληνική»

Τα περισσότερα ελληνικά γήπεδα υπάρχουν την τελευταία περίοδο πανό για τη Μακεδονία, με αφορμή τις συζητήσεις για την ονομασία των Σκοπίων.
Κάτι τέτοιο είδαμε και στο ΑΕΚ – Λαμία για τη 19η αγωνιστική της Superleague.

Πιο πριν φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ έκαναν το ίδιο

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος όμως θέλησε να στείλει και ο ίδιος το δικό του μήνυμα. Ο Μακεδόνας διεθνής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ στο 40′ και αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος του κατευθύνθηκε προς τα κάγκελα στις θύρες 15-17.

Εκεί υπήρχε ένα πανό που έγραφε: «Μακεδονία γη ελληνική», με τον Χριστοδουλόπουλο να πηγαίνει και να το δείχνει…






Πανό για τη Μακεδονία στη Θύρα 7!

Λίγες μετά το δυναμικό συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό, οι οπαδοί του Ολυμπιακού τοποθετήθηκαν και εκείνοι ξεκάθαρα μέσα από πανό που ύψωσαν στο πέταλο της Θύρας 7, κατά τη διάρκεια του πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Δείτε τη σχετική PHOTO.


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του αγώνα των Πειραιωτών με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ύψωσαν πανό στο πέταλο της Θύρας 7 το οποίο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: "Η Μακεδονία είναι ελληνική", έγραφε αυτό με γαλανόλευκα χρώματα.



Δείτε το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟ

Μερίδα φίλων του «τριφυλλιού» θέλησε να στείλει το μήνυμά της για τη Μακεδονία και τα όσα συμβαίνουν σχετικά με το ζήτημα το τελευταίο διάστημα.

Ετσι, λοιπόν, στο δεύτερο ημίχρονο οπαδοί της ομάδας σήκωσαν ένα πανό που έγραφε «Μακεδονία γη ελληνική».

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...