Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Προφητείες του Αρχιμανδρίτη Ταύριο

Προφητείες του Αρχιμανδρίτη Ταύριο


Θυμηθείτε ότι μιλάμε για έναν γέροντα με μια απίστευτη πνευματική δύναμη!

Τον σεβαστό από τον πατριάρχη Ποιμήν και από τους επισκόπους.

Ο Ταύριος υπέφερε για πολλά χρόνια στο Γκουλάγκ, σφυρηλατώντας τον αληθινό χαρακτήρα του ομολογειτού του Χριστού εκεί!

Στο πλαίσιο της προτεινόμενης ανάγνωσης είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο πατέρας πέθανε το ... μακρινό '70 του περασμένου αιώνα - αυτά που περιέγραψε στην πραγματικότητα μας με τέτοια ακρίβεια (χρησιμοποιώντας ακόμα και τη σύγχρονη ορολογία μας - για παράδειγμα, η λέξη «υπολογιστής», και συγκεκριμένα περιγράφοντας τα πλαστικά έγγραφα με τη μορφή καρτών).

"... Θα αναγκαστούν να λάβετε νέα έγγραφα, να εργαστείτε γι 'αυτά. Μερικές φορές θα υπάρξει μια ιδέα: θα συμφωνήσω, και τότε ο Θεός ξέρει. Ποτέ. Απλά μην συμφωνήσετε με αυτό το μικρό βήμα, θα χάσετε τα πάντα για πάντα. Η Χάρι θα φύγει. Συνεπώς, δεν πρέπει να υπάρξουν συμβιβασμοί με τις εμπλεκόμενες αρχές.

Όταν βασιλεύει το θηρίο, η χάρη θα εξαφανιστεί τελείως, οι άνθρωποι θα έχουν κρέας άλλα θα σαπίζουν, θα υπάρχουν τρομεροί κανίβαλοι. Το θηρίο θα τους δώσει τροφή, αλλά δεν θα μπορέσουν να φάνε αρκετά. Θα τρως το φαγητό άλλα δεν θα χορταίνεις . Θα χτυπήσουν ο ένας στον άλλον σαν κανίβαλοι. . Και τότε ο Κύριος θα έρθει να κρίνει τον κόσμο δεν θα υπάρξει κανένας που να γλιτώσει..

Ο χρόνος είναι ώρες, οι ημέρες θα μειωθούν. Η νύχτα μπορεί να μείνει η μέρα θα επιταχυνθεί.

(Σχετικά με τις ΗΠΑ) Όλη ηπειρωτική χώρα θα εξαφανιστεί.

Ο Κύριος θα ευχαριστήσει τη Ρωσία.


Υπάρχει μια ισχυρή αύξηση των τιμών και των συντάξεων, προκειμένου να σύρουν τους ανθρώπους προς την αναγνωρίση της κυβέρνησης άλλα στην συνέχεια θα αυξηθούν οι τιμές όλων των αγαθών, των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, και οι άνθρωποι δεν θα ξέρουν πού να πάνε. Στη συνέχεια, θα τους πάρουν τα μετρητά εκτός κυκλοφορίας και θα κάνουν τα χρήματα ηλεκτρονικά. Θα υπάρχει μια κάρτα. Τότε θα υπάρξει έντονος λιμός.

Δεν θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τίποτα χωρίς ιατρικό πιστοποιητικό.
Τέτοια θα είναι η πείνα για λόγια της αλήθειας που οι άνθρωποι θα είναι σε αναζήτηση πνευματικού φαγητού.

Συχνά οι εχθροί θα μεταμφιεστούν ως ιερείς – θα φορούν γένια, οι άνθρωποι θα στραφούν προς αυτούς και θα οδηγήσουν το κοπάδι σε μια μάνδρα λύκων.

Θα υπάρξουν διωγμοί, καταπίεση. Και τότε θα υπάρξει πόλεμος. Θα είναι σύντομος, αλλά ισχυρός.

Η σφραγίδα, προφανώς με τη μορφή πλεγμάτων, θα τοποθετηθεί σε όλα τα προϊόντα για να συγχέουν τους ορθόδοξους χριστιανούς.
Προσευχηθείτε στον Κύριο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις εντολές του Θεού

Αν προσευχηθείτε, φυλάξτε τις εντολές του Θεού, κάνετε καλές πράξεις, μετανοείτε, ζητήστε από τον Κύριο να μην το επιτρέψει.

Θα παράσχουν νέα έγγραφα: διαβατήρια, αριθμούς, θα είναι όλα ηλεκτρονικά και θα διανέμουν παντού τα περιγράμματα.
Είπε περίπου: Μην φοβάστε, ο Κύριος δεν θα σας επιτρέψει να αντέξετε περισσότερο από ό, τι μπορείτε να αντέξετε. Δοκιμάστε μόνο: "Κύριε, βοήθησε, ενίσχυσε με "

Θα υπάρξει πόλεμος, θα υπάρξει έντονος λιμός, μην φοβάστε, θα φάτε τη γη η προστασία θα είναι…

http://monomah.org/archives/2253

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...