Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Ο Άγιος Σεραφείμ της Βυρίτσα είπε ότι θα έρθει ο καιρός που θα προσκολληθούν σε κάθε πιστό σαράντα αμαρτωλοί, ώστε να τους τραβήξει από το βάλτο της αμαρτίας

 Σύγχρονη ασκήτρια η Ευλογημένη Λιουμπούκα (Susaninskaya) (1912-1997) 

Από τα απομνημονεύματα της Claudia Georgievna P .:
- Η ταξιδιώτης εγκαταστάθηκε στη Βυρίτσα, στην οικογένεια της Λουκίας Ιβάνοβνα Μιρόνοβα, και όταν Η ιδιοκτήτης μετακόμισε στο Σούζανινο, πήγε εκεί μαζί της. Ένας γείτονας ζούσε πίσω από τον τοίχο. Ήταν δυσαρεστημένος που όλη η νύχτα από την αίθουσα Lubushkina άκουγε δυνατά λυγμούς: ευλογημένε κλαίει για τον κόσμο που πεθαίνει, προσεύχονταν ικετευτικά για τους ανθρώπους.

Ο Άγιος Σεραφείμ της Βυρίτσα είπε ότι θα έρθει ο καιρός που θα προσκολληθούν σε κάθε πιστό σαράντα αμαρτωλοί, ώστε να τους τραβήξει από το βάλτο της αμαρτίας. Ένας τέτοιος σωτήρας για εκείνους που την ήξεραν ήταν η ευλογημένη Λιουμπούκα. Βοήθησε στη διάσωση της πνευματικής πείνας όχι μόνο κατά τη διάρκεια της πολιορκίας αλλά και κατά τη διάρκεια της ειρήνης, όταν οι άνθρωποι χρειάζονται έναν μεσολαβητή και μια παρηγοριά. Το σπίτι στο Susanino έγινε ένα δημοφιλές καταφύγιο - εκατοντάδες έσπευσαν εκεί, και έπειτα χιλιάδες επισκέπτες. Οι άνθρωποι πήγαν στην Λιουμπούσκα, όπως και στον προφήτη: αυτό που ο Κύριος προανήγγειλε, θα έλεγε και θα δεχόταν ο πιστός την απάντησή της, ήταν από το στόμα του Θεού.

http://apantaortodoxias.blogspot.gr/2017/12/susaninskaya-1912-1997_29.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...