Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ξεσηκωμός στην Λειψία ανάμεσα σε πολίτες και μουσουλμάνους – Προηγείται η Μαρί Λε Πεν στην κούρσα των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία!

Παίρνει φωτιά η ΕΕ: Η Μαρίν Λεπέν ηγέτης του Εθνικού Μετώπου προηγείται στον πρώτο γύρο των εκλογών με 26,5 έναντι 25% του Φρανσουά Φιγιόν
του πρώην πρωθυπουργού και υποψήφιου της δεξιάς στη Γαλλία ενώ και στη Γερμανία η κατάσταση είναι έκρυθμη   διότι οι πολίτες αποφάσισαν να αναλάβουν ενεργό δράση με σκοπό την εκδίωξη χιλιάδων μουσουλμάνων μεταναστών οι οποίοι αποτελούν «κόκκινο πανί» πλέον για τους ίδιος.  
Φαίνεται πως επιβεβαιώνεται έτσι ο  αντικαγκελάριος της Γερμανίας ο οποίος είχε πει ότι βλέπει διάλυση της ΕΕ και επικράτηση της Μαρί Λε Πεν στη Γαλλία.
Στην πόλη της Λειψίας είχαμε μεγάλες και σφοδρές συμπλοκές με σοβαρότατα επεισόδια μεταξύ αριστερών-ακτιβιστών και μουσουλμάνων εναντίον πολιτών οι οποίες πήραν τον χαρακτήρα κανονικής μάχης.
Το αποτέλεσμα ήταν να επέμβει η γερμανική αστυνομία με βίαιο τρόπο για να επαναφέρει την τάξη στην μεγάλη πόλη ,αλλά οι συμπλοκές συνεχίστηκαν  στους δρόμους  προμηνύοντας μια  σκληρή και βίαιη συνέχεια.

Εκατοντάδες Γερμανοί εμφανίστηκαν λέγοντας ότι ανήκουν στην οργάνωση  LEGIDA, ( τοπική οργάνωση της PEGIDA), που αφορά σύμφωνα με το δημοσίευμα αφορά το πατριωτικό ευρωπαϊκό μέτωπο ενάντια στον εξισλαμισμό  της Ευρώπης.
Οι διαδηλωτές ακτιβιστές που εμφανίστηκαν προσπάθησαν να υποστηρίξουν τους μουσουλμάνους μετανάστες  στην Λειψία, μια  πόλη της πρώην ανατολικής Γερμανίας.  Το κακό γενικεύτηκε και μετατράπηκε σε κανονικό πόλεμο των πόλεων με θύματα .
Τότε ζητήθηκε η ισχυρότατη αστυνομική παρουσία η οποία προσπάθησε αρχικά να επιβάλει την τάξη και να  αποτρέψει τις βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των δύο ομάδων.
Δεν τα κατάφερε όμως και το ξύλο που έπεσε ήταν μπόλικο και βαρύ και το κυριότερο είχε και συνέχεια στους δρόμους της πόλης. Πρόκειται για ένα σκηνικό από όλες τις πόλεις της Ευρώπης τα επέμενα χρόνια θυμίζοντας «Βηρυτό το 1982».
Στο βίντεο, οι διαδηλωτές ακούγονται να  φωνάζουν ενώ κάποιοι κουνάνε τις σημαίες στον αέρα πριν  ο καπνός απλωθεί στους δρόμους.
Η γερμανική αστυνομία χρησιμοποίησε κλομπ, καθώς προσπαθούσε να διαλύσει  το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο  στους δρόμους, ενώ ορισμένοι διαδηλωτές εκσφενδόνιζαν αντικείμενα στους αστυνομικούς .
Προς το τέλος του βίντεο, οι αστυνομικοί φαίνονται να  σπεύδουν να διαχωρίσουν τις αντίπαλες ομάδες  διαδηλωτών  οι οποίες ενεπλάκησαν σε αυτήν την  αντιπαράθεση.
Το «καζάνι όμως βράζει» γύρο από την προσφυγική κρίση στην Γερμανία και η δυσαρέσκεια έχει  αυξηθεί κατακόρυφα  μετά την απόφαση της Καγκελαρίου να δεχθεί η χώρα  πάνω από ένα εκατομμύριο μετανάστες να εισέλθουν στη Γερμανία στο αποκορύφωμα της κρίσης.
Οι τρομοκρατικές επιθέσεις ήταν το ¨κερασάκι στην τούρτα» και τώρα οι εξελίξεις θα είναι βίαιες , σύμφωνα με Γερμανούς ειδικούς.
Η Μέρκελ όμως  έχει να αντιμετωπίσει και μια διογκούμενη δυσαρέσκεια από όλες τις δεξιές οργανώσεις αλλά και την πλειονότητα των Γερμανών πολιτών, και είναι σχεδόν σίγουρο το πολιτικό της τέλος  εν όψει μάλιστα των γενικών εκλογών του τρέχοντος έτους.
Αυτή εικόνα την είδαμε και στην Ελλάδα σε πολλούς καταυλισμούς σε νησιά του Αιγαίου . Πολλοί αναμένουν ταραχές και εντός της ηπειρωτικής χώρας σε μεγάλη έκταση λόγω και των δυσμενών συνθηκών που κτυπούν την χώρα τις τελευταίες ημέρες , αφήνοντας εκτεθειμένους τόσους μετανάστες στα κέντρα υποδοχής.
2e0b9ce800000578-3302015-image-a-73_1446564493798 
Το ζήτημα όμως που τίθεται είναι μια ενδεχόμενη συνολική συμφωνία της ΕΕ με χώρες εκτός των τριών εμπολέμων( Ιράκ , Συρίας και Αφγανιστάν) με σκοπό την μαζική επιστροφή των ανθρώπων αυτών στις χώρες τους. Άλλη λύση δεν ….υπάρχει.   


Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...