Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Αποκαλύψεις με παγκόσμιες προεκτάσεις: Με εντολή Ν.Τραμπ επιδρομή του FBI σε φαρμακευτική εταιρεία που παρήγαγε εμβόλιο και προκαλούσε αυτισμό – Θα εφαρμόζονταν και στην Ευρώπη!

Χθες το πρωί ο πρόεδρος Τραμπ διέταξε το FBI να κάνει επιδρομή στην έδρα της εταιρείας στην Ατλάντα
λόγω απόκρυψης και καταστροφής στοιχείων που συνέδεαν την παραγωγή εμβολίου με φερόμενη σύνδεση του με τον αυτισμό, προκαλώντας τεράστιο σάλο στις ΗΠΑ .



Μόλις μερικές ώρες μετά την συνάντηση του Τραμπ με τον νυν διευθυντή του FBI James Comey, πράκτορες της πανίσχυρης αμερικανικής υπηρεσίας, πραγματοποίησαν επιδρομή σε τρία κέντρα για τον έλεγχο των ασθενειών και Πρόληψης που προΐστατο ο Δρ William Thompson, μετά από πληροφορίες και έντονες φήμες ότι η εταιρεία υλοποιούσε ακούσια συστηματική έκθεση ανηλίκων με την χορήγηση εμβολίου που φέρεται να προκαλούσε αυτισμό.

Οι ιθύνοντες της εν λόγω εταιρείες προσπαθούσαν να συγκαλύψουν το γεγονός της φερόμενης σύνδεσης μεταξύ εμβολιασμών και αυτισμού, καταστρέφοντας πολλά αποδεικτικά στοιχεία.



Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδόν πριν από ένα δεκαπενθήμερο, ο Πρόεδρος Τραμπ διόρισε τον γνωστό μαχητή-ακτιβιστή Robert F. Kennedy Jr. ως διευθυντή γνωστού κυβερνητικού κέντρου νοσημάτων ο αγώνας του οποίου την Αμερική για αυτά τα ζητήματα είναι γνωστός εδώ και δεκαετίες.

Ο ακτιβιστής είχε αναφέρει ότι διάφορες εταιρείες κολοσσοί σκόπιμα «δηλητηρίασαν» εκατομμύρια παιδιά στις ΗΠΑ με την χορήγηση εμβολίων που προκαλούσαν φερόμενες διάφορες παρενέργειες , συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού.

Με νόμο από το 1986, ο τότε Πρόεδρος Κλίντον που είχε υπογράψει και ονομάζονταν Εθνικό Πρόγραμμα μαζικού Εμβολιασμού, «εξάλειφε» κάθε ευθύνη των εταιριών από τις επιπτώσεις των φαρμακευτικών προϊόντων, υπογράφοντας την συνενοχή του σε αυτό «το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», τονίζει το αμερικανικό δημοσίευμα .

Σχεδόν αμέσως μετά όταν ο πρόεδρος Τραμπ διόρισε τον Robert F. Kennedy Jr. να ηγηθεί αυτού του κέντρου , ο ίδιος ζήτησε από το Sally Yates, αναπληρωτή γενικό εισαγγελέα του υπουργείου δικαιοσύνης (DOJ) στις 20 Ιανουαρίου να εκδώσει ένταλμα για επιτόπια έρευνα.

«Αν ήμουν πρόεδρος θα πίεζα για την διεξαγωγή των αναγκαίων εμβολιασμών , αλλά δεν θα επέτρεπα μαζικούς εμβολισμούς όταν ένα παιδί κινδύνευε να πάθει αυτισμό», δήλωσε ο ίδιος.

Το όλο σκηνικό προκλήθηκε μετά από ενδελεχή έρευνα που συνέδεε ορισμένα εμβόλια με τον αυτισμό από τον Σεπτέμβριο 2014.

Αυξάνοντας τις υποψίες,το καθεστώς Ομπάμα,γνωρίζοντας αυτήν την έκθεση και ακριβώς πριν τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016 που έφεραν τον Τραμπ στην εξουσία, «άφησε» τον διευθυντή του κέντρου νοσημάτων να καταστρέψει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και κρίσιμες μελέτες για την ασφάλεια του εμβολίου που εξηγούσαν την αιτιολογική σχέση μεταξύ παιδικών εμβολίων και του αυτισμού.

Ο νέος πρόεδρος μπήκε δυναμικά στο προσκήνιο εντός της χώρας του, για να διορθώσει πολλά από τα κακώς κείμενα τα οποία είχαν υπογράψει οι προκάτοχοι του , βάζοντας τα με κολοσσούς .



Εφόσον αποδειχθεί η έρευνα αυτή, θα αποδειχθούν πάρα πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεται ο κοινός νους και αφορούν παγκόσμιο σχέδιο της ελίτ της νέας τάξης πραγμάτων για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Τα σχέδια αυτά θα εφαρμόζονταν και στην Ευρώπη μέσω της περιβόητης συμφωνίας της ΤΤΙΡ, την οποία κατάργησε ο Τραμπ …πρώτη…πρώτη.






Πηγή





Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...