Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΝ …ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ …’ΚΙΧ’! ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ»


ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ …»ΚΑΛΟΣ» ΦΡΑΧΤΗΣ; ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ …»ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΙ» ΦΡΑΧΤΕΣ;


8 ΜΕΤΡΑ ΦΡΑΧΤΗΣ; ΜΑ, ΟΥΤΕ …ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ!

(ΜΑ, ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ «ΥΠΑΡΧΟΥΝ», ΟΙ «ΚΑΛΟΙ» ΦΡΑΧΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ …»ΚΑΚΟΙ» ΦΡΑΧΤΕΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ…) Όπως γράφουν ισραηλινά μέσα ενημερώσεως προ ημερών, το Ισραήλ έχει προσθέσει άλλα 3 μέτρα ύψος στον 5 μέτρων (!) φράχτη του, σε 17 χιλιόμετρα από τα 242(!!!), που συνορεύει με την Αίγυπτο, με στόχο να μειώσει την παράνομη είσοδο μεταναστών, όπως ανέφερε το υπουργείο Εθνικής Αμύνης.

Το υπουργείο αναφερόμενο στο έργο της ανυψώσεως των συρματοπλεγμάτων στον φράχτη με την Αίγυπτο, σημείωσε ότι έχει μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των παράνομων μεταναστών, από 213 μετανάστες το 2015 σε 11 μόλις το 2016…

Το Ισραήλ είχε δημιουργήσει τον φράχτη το 2014, με ύψος 5 μέτρα, διαπιστώθηκε ότι οι μετανάστες προσπάθησαν να τον ανέβουν και τώρα σε ορισμένα τμήματα που το έδαφος είναι προσιτό, ο φράχτης ανήλθε σε ύψος 8 μέτρα!

Το ‘τείχος’ αυτό είναι εξοπλισμένο με συστήματα συναγερμού και συλλογής στοιχείων και εκτείνεται σε όλο το μήκος των συνόρων.

Πριν από ένα χρόνο ο πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου, εξεφρασε την επιθυμία να δημιουργήσει παρόμοιο ‘τείχος’ σε όλα τα σύνορα της χώρας, ώστε «να αποκρούσει τα …ά γ ρ ι α θ η ρ ί α*», όπως είπε χαρακτηριστικά!!!

Τον Σεπτέμβριο του 2015, το Ισραήλ άρχισε την κατασκευή ενός φράχτη 30 χιλιομέτρων με την Ιορδανία.

Μέχρι στιγμής, η χώρα έχει φράχτες στα σύνορά της με την Αίγυπτο, το βόρειο Λίβανο, στα Υψώματα του Γκολάν κοντά στα σύνορα με τη Συρία και φυσικά και εκείνα που περιβάλλουν τη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με την «aurora Israel».

[* ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ’ : ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΥΣ …»ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ» ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ «ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ»;;;;;;;
ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ», ΜΕ (ΥΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ!) ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ …»ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ …ΚΑΚΟΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ!
ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, Ο ΜΠΕΤΖΑΜΙΝ, ΤΩΡΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΕΝ …ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ …’ΚΙΧ’!!!!!!
ΜΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ;
ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ;;;]


hellasforce.com
katohika.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...