Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ο Σόρος ετοιμάζει οικονομικό Αρμαγεδδώνα στις ΗΠΑ- κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Απογοητευμένος από την ανεπιτυχή προσπάθειά του να ελέγξει το πολιτικό μέλλον των ΗΠΑ και του κόσμου, ο Σόρος επιστρέφει σε αυτό που γνωρίζει καλύτερα
- τη χειραγώγηση των αγορών, σε μια προσπάθεια να θέσει τροχοπέδη στον Ντόναλντ Τραμπ, επιδιώκοντας τη συνέχιση του σχεδίου του για τη δημιουργία μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Το σχέδιο του Σόρος να τοποθετήσει μέσα στο Λευκό Οίκο τη μαριονέτα του, Χίλαρι Κλίντον, απέτυχε, παρά τα πολλά εκατομμύρια που προσφέρθηκαν από τον δισεκατομμυριούχο.
Οι προσπάθειες του να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στη χώρα με τη χρηματοδότηση ψεύτικων διαμαρτυριών επίσης απέτυχε.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ισοπέδωση των σχεδίων του Σόρος. Αυτή η πτώση είναι ασυνήθιστη για τον 80χρονο παίκτη του χρηματιστηρίου, αλλά δεν το βάζει κάτω.
Τα κόλπα του Σόρος με τη χρηματοδότηση και των έλεγχο πολιτικών μαριονέτων και οι προκαθορισμένες κινήσεις τους είναι, ήδη, γνωστές σε όλον τον κόσμο, με τις παρεμβάσεις του σε πολλές χώρες. Αυτή η πραγματικότητα αναγκάζει τον περιβόητο δισεκατομμυριούχο προπαγανδιστή της Νέας Τάξης, να επιστρέψει σε δοκιμασμένες μεθόδους για την απόκτηση του πολιτικού ελέγχου.

Οι αναλυτές που παρακολουθούν στενά τη συμπεριφορά του «πληγωμένου θηρίου», βλέπουν τις τελευταίες εβδομάδες ότι κινείται σε μια νέα κατεύθυνση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κεφάλαια, που ο Σόρος έριξε στην καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον, είναι πολύ ασήμαντα σε σύγκριση με τα τεράστια ποσά που ρίχνει τώρα στην αγορά ομολόγων.

Το σχέδιο είναι να δημιουργήσει έναν «οικονομικό Αρμαγεδδώνα» οδηγώντας το δυτικό κόσμο και ιδιαίτερα τις ΗΠΑ στο χείλος του γκρεμού. Στόχος του είναι από τις στάχτες που θα δημιουργήσει, να αναβιώσει η Νέα Παγκόσμια Τάξη του Σόρος.
Ο δισεκατομμυριούχος προπαγανδιστής πιστεύει ότι η αγορά είναι το αδύναμο σημείο του Τραμπ, πιστεύει ακόμη, ότι ο Τραμπ δεν έχει καμία πιθανότητα να ‘επιζήσει’ μετά την επίθεση στις αγορές. Πιστεύει ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα καταστραφεί οικονομικά και δεν θα μπορεί να εστιάσει την προσοχή του στα καθήκοντά του και στις υποσχέσεις του «να ξανακάνει την Αμερική μεγάλη».
Η μέθοδος του Σόρος να καθυποτάξει την Τράπεζα της Αγγλίας και να καταστρέψει την οικονομία της Μαλαισίας σε μια μέρα, θα πρέπει να θεωρείται ένα ‘ζέσταμα’ για την εφαρμογή του μεγαλεπήβολου σχεδίου για τον παγκόσμιο οικονομικό Αρμαγεδδώνα» λέει ο αναλυτής της «Wall Street».

Πηγή: “YourNews Wire
--
The Hellenic Information Team

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...