Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Χιλιάδες Μηνύματα στον Πρωθυπουργό: «Σταμάτα τις Διαπραγματεύσεις, Σεβάσου το ΟΧΙ»


Χαμός στο Facebook του Τσίπρα...
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕς ΩΡΕΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ


Δεν έχουν προηγούμενο τα σχόλια του κόσμου σε φωτογραφία που ανάρτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά την άφιξή του νωρίτερα την Κυριακή στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.
ΑΦΙΞΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ
Μέσα σε λίγες ώρες από την δημοσίευσή της εν λόγω φωτογραφίας στο Facebook, πάνω από 3.500 πολίτες έχουν στείλει…
μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις σημερινές τους επαφές στις Βρυξέλλες και με βάση όσες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει στον Τύπο από το πρωί της Κυριακής.

Άλλοι του ζητούν να σταματήσει εδώ και τώρα τις διαβουλεύσεις και να εγκαταλείψει το τραπέζι των διαπραγματεύσεων ζητώντας του να σεβαστεί τη λαϊκή εντολή που το έδωσε ο ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
Κάποιοι άλλοι του επισημαίνουν πως… είναι μαζί του και του εύχονται καλή δύναμη αυτές τις δύσκολες ώρας όπου κυριολεκτικά κρατάει στα χέρια του το μέλλον της χώρας.
Ωστόσο δεν είναι και λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για προδοσία τους αν τελικά ο ΑΛΈΞΗΣ ΤΣΊΠΡΑΣυπογράψει το τρίτο μνημόνιο…
Μια μικρή γεύση…
Nikolaos Tsaganakis Τέτοια Ευρώπη δεν τη θέλουμε κύριοι..Σας τη χαρίζουμε..Δεν αξίζει στους Έλληνες όλη αυτή η τρομοκρατία που σπέρνετε τόσα χρόνια..Θέλει αρετή και τόλμη η Δημοκρατία όπως είπε και ο Αλέξης και ναι κύριε σόιμπλε και κάθε σόιμπλε έχουμε και αρετή και τόλμη..Θα νικήσουμε αργά ή γρήγορα..Η Ελλάδα πάντα νικάει…
Elena Laz Δώσαμε μάχη προκειμένου να πάρεις το ΟΧΙ ώστε να επιστρέψει η αξιοπρέπεια στη χώρα. Βάλαμε πλάτη κόντρα στα κανάλια που σε έσπρωχναν στον γκρεμό και όλα αυτά επειδή για πρώτη φορά εμπιστευτήκαμε πολιτικό. Δεν ξέρω αν το ΟΧΙ σήμαινε ρήξη αλλά σίγουρα, μάτια μου, δε σήμαινε ΝΑΙ. Δεν τα ζύγιασες καλά. Το Grexit θα σου το συγχωρούσαν κάποτε… Αυτό όμως;;; Ο λαός ξέσπασε πάνω σου και η οργή αυτή είναι δικαιολογημένη αν σκεφτείς πως ήσουν (είσαι;;) η τελευταία μας ελπίδα, μιας και όλοι οι άλλοι μας έχουν προδώσει προ πολλού.
ΩΣΤΟΣΟ, δεν είμαστε έτοιμοι να παραδεχτούμε ότι πουληθήκαμε έτι μία φορά. Με τους άλλους μας πήρε 40 χρόνια για να το παραδεχτούμε. Αυτοί που μας έριξαν στα μνημόνια, μας βύθισαν τόσο καλά μέσα στον βούρκο που είναι δύσκολο να τα «σκίσεις», όπως με τόση έμφαση είχες προαναγγείλει. Ίσως όμως η κυβέρνηση Τσίπρα, που άντεξε με τη λαϊκή στήριξη στην επιχείρηση ανατροπής της, δικαιούται χρόνο. Χρόνο για να κυβερνήσει αληθινά. Χρόνο για να συγκρουστεί με τη διαπλοκή. Να πατάξει τη φοροδιαφυγή. Να ξεσκεπάσει τους ολιγάρχες. Nα φυλακίσει τους εγκληματίες (γιατί οι εγκληματίες πρέπει να φυλακίζονται, άσχετα που στην Ελλάδα αλωνίζουν, ιδρύουν κόμματα και καταλαμβάνουν υψηλόβαθμες θέσεις). Να μαζέψει το μαύρο χρήμα από έξω. Να εκσυγχρονίσει τη δικαιοσύνη. Να κάνει τομές στην παιδεία, την υγεία και τη δημόσια διοίκηση.
Προς το παρόν, κάνεις τα ίδια με τους άλλους. Απόδειξέ μας ότι δεν είσαι. Πρώτον, επειδή μας το χρωστάς και, δεύτερον, επειδή σε συμπαθήσαμε ρε γαμώτο!

Τζούλια Μάντη Πρώτη φορά Πρωθυπουργός που είναι με το μέρος του λαού πέρασε απο τουτον τον τόπο τον ρημαγμένο απο τους ίδιους μας τους πολιτικούς !

http://hellasforce.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...