Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ευτυχώς για τους Κούρδους οι Τούρκοι πιλότοι είναι άχρηστοι.

Δεν πέτυχαν κανέναν!

Παρά τις «τρομερές» τουρκικές αεροπορικές επιδρομές το βράδυ της Παρασκευής, με στόχους στρατόπεδα Κούρδων ανταρτών στο βόρειο Ιράκ, οι Κούρδοι δεν έχασαν ούτε έναν αντάρτη.

Το βράδυ της Παρασκευής – ξημερώματα Σαββάτου, τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν βάσεις του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν PKK στα όρη Καντίλ, στην αυτόνομη επικράτεια του ιρακινού Κουρδιστάν στο βόρειο Ιράκ.

Επίσης, τα τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν και κουρδικά χωριά στο βόρειο Ιράκ, όπως τα Μπλόκα, Κιελίε, Μαρζίε, Εΐκ, Μαλί, Κανέγια, Σαλανίε, Χογκλίε, Τσαμίε Σαρτ, Βιέρσκι, Βαρακχάλ και Μπιεζαλεϊάν. Όλα βρίσκονται στην επαρχία Ντοχούκ του ιρακινού Κουρδιστάν.

Από τις αεροπορικές επιδρομές των Τούρκων τραυματίστηκαν δύο πολίτες. «Μέχρι στιγμής από τους τουρκικούς βομβαρδισμούς τραυματίστηκαν δύο πολίτες, ένα 13χρονο αγόρι που έχασε το πόδι του και ένας 45χρονος άνδρας», δήλωσε ο Νατζίμπ Σαΐντ, διευθυντής του νοσοκομείου Αμεντί στην επαρχία Ντοχούκ.

Οι τουρκικές αεροπορικές επιδρομές ήταν απάντηση στην εκτέλεση δύο Τούρκων αστυνομικών από τους Κούρδους αντάρτες επειδή ήταν συνεργάτες του Ισλαμικού Κράτους.

Μετά τις αεροπορικές επιδρομές των Τούρκων το PKK ανακοίνωσε ότι η εκεχειρία μεταξύ Κούρδων ανταρτών και τουρκικών Αρχών δεν υφίσταται.
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...