Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Το Τέξας ετοιμάζεται να αποκρούσει τον Αμερικανικό στρατό...

Αντι-αμερικανικά αισθήματα από κατοίκους του Τέξας !
Το Τέξας έχει πολλούς υποστηρικτές για εγκαθίδρυση μια δικής τους Δημοκρατίας.


Οι κάτοικοι του Τέξας διαβλέπουν  ότι τα σχέδια της Ουάσιγκτον, να πραγματοποιήσει στρατιωτικές ασκήσεις  στην περιοχή τους, ως μια προσπάθεια να επιβάλει στρατιωτικό νόμο, γράφει σε άρθρο της η Washington Post.
Οι Τεξανοί ανησυχούν για τα σχέδια της Ουάσιγκτον να διεξάγει ο αμερικανικός στρατός  ασκήσεις,  στην επικράτειά τους- μία  άσκηση από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Πολλοί εντόπιοι πιστεύουν ότι υπό το πρόσχημα των εκπαιδευτικών ασκήσεων σχεδιάζουν να εισβάλλουν στο Τέξας και να επιβάλλουν στρατιωτικό νόμο, προκειμένου να ανακαλέσουν τις προεδρικές εκλογές του 2016 και να παρατείνουν τη θητεία του Μπαράκ Ομπάμα.
Φοβούνται, επίσης, ότι θα τους αφοπλίσει, αφού είναι γνωστό ότι οι κάτοικοι του Τέξας έχουν στα χέρια τους πολλά πυροβόλα όπλα. 
Σε μερικές πόλεις έχουν αναρτηθεί φυλλάδια που καλούν τους πολίτες να αντισταθούν  στον αμερικανικό στρατό.
Γράφουν τα φυλλάδια:
 «Οι Αμερικανοί έρχονται!» [The Americans are coming!],  «Όχι η Γκεστάπ στο Bastropo»  [“No Gestapo in Bastropo,”]  και κυριολεκτικά προειδοποιούν μεταδίδοντας αντι-αμερικανικά συναισθήματα,  ιδιαίτερα στην Bastrop County, της οποίας ο πληθυσμός είναι περί τους 78 χιλιάδες κατοίκους.
Εκεί θα γίνουν κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου οι αμερικανικές ασκήσεις.
Στην πόλη Bastrop ήρθε ο συνταγματάρχης του Πενταγώνου, Mark Lastoria, ο οποίος προσπάθησε να πείσει τους  κατοίκους ότι δεν απειλούνται από στρατιωτική εισβολή.
Ωστόσο τα συναισθήματα των κατοίκων από την επίσκεψή του δεν άλλαξαν.
Επιπλέον ο κυβερνήτης του Τέξας, Greg Abbott, διέταξε τις μονάδες της Εθνικής Φρουράς «να παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τις ασκήσεις».
Υποψίες τροφοδότησε και ο εντόπιος γερουσιαστής Τέντ Κρουζ, ο οποίος είπε ότι «δεν μπορεί να εμπιστευθεί την Ουάσιγκτον».
Το Τέξας έχει πολλούς υποστηρικτές για εγκαθίδρυση μια δικής τους Δημοκρατίας, γράφει η Ροσιίσκαγια Γκαζέτα αναφερόμενη στο άρθρο της εφημερίδας “Washington Post
The Hellenic Information Team

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...