Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Star ο Πούτιν, γίνονται ανάρπαστα τα t-shirts με την εικόνα του.

Πλούσια συλλογή σε πολλές φάσεις
 
Είναι αδιαμφισβήτητα ο πλέον πολυσυζητημένος ηγέτης του πλανήτη και η δημοτικότητά του χτυπάει ρεκόρ μέσα στη Ρωσία. Τι πιο αναμενόμενο από το να τον δούμε και τυπωμένο σε μπλουζάκι! Και μάλιστα να πωλείται... στην καρδιά της Κόκκινης Πλατείας!

Μόλις χθες το ιστορικό πολυκατάστημα GUM κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή από t-shirts με το πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν και ήδη βλέπει ουρές στα ταμεία του, καθώς πούλησε εκατό μπλουζάκια αξίας 35 δολαρίων το ένα, από την πρώτη κιόλας ώρα που ξεκίνησε η διάθεσή τους.

Το GUM έβγαλε στη αγορά μια συλλογή από 3.000 t-shirts της εταιρείας Anyavanya με τον πρόεδρο Πούτιν έφιππο, ή αγέρωχο με τα χαρακτηριστικά μαύρα γυαλιά ηλίου, ή με στρατιωτικό look, ή με χαβανέζικο πουκάμισο να πίνει κοκτέιλ «στην υγεία της Κριμαίας».

Οι σχεδιαστές δηλώνουν πως τους ενέπνευσαν οι «πολυάριθμες επιτυχίες του Πούτιν σε διεθνές επίπεδο» όπως ο θρίαμβος της Ρωσίας στους Ολυμπιακούς του Σότσι, η επανένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία, αλλά και η νίκη της ρωσικής εθνικής ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου. (rbth)
 
 
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...