Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

H ΛΑΥΡΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ

σχόλιο Γ.Θ :  Οι αντίχριστοι της Δύσης επιτρέπουν στο ρυπαρό γένος των τούρκων να προστατεύει τον τάφο του σουλτάνου σφαγέα τους μέσα στην Συριακή επικράτεια. Τους Ρώσους, αν τολμήσουν να στείλουν Sukhoi για να προστατέψουν τα λείψανα των Ρώσων Αγίων, θα τους κηρύξουν παγκόσμιο πόλεμο.
Ακόμα και αν ο Θεός επιτρέψει και τα χάσουμε όλα από τους αντίχριστους, ακόμα και κάψουν τα Ιερά και Όσια του Γένους και εμάς τους ίδιους μαζί, να μην ξεχνάμε τα λόγια των Αγίων που έλεγαν "Όλα να σας τα πάρουν, την ψυχή σας, αν εσείς δεν την δώσετε, δεν μπορούν να σας την πάρουν..."

σχόλιο Ρωμαίικος : Στο Ουρανό θα σπείρουν ότι σήμερα θερίζουν οι ανθρωπόμορφοι δαίμονες...


ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΣΥΣΣΩΜΗ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ.
Δ. Πορφύρης/Π. Σταφυλά
Σήμερα στις 12:00 τοπική ώρα Κιέβου στον ορθόδοξο καθεδρικό της Κοίμησης στη Λαύρα του Petchersk θα ξεκινούσε μια αντιπολεμική πορεία κατά των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην νοτιοανατολική Ουκρανία.

Ο Igor Mosiychuk υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της νεοναζιστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης “Azov” έστειλε μήνυμα βίαιης καταστολής της διαδήλωσης από τον λογαριασμό του στο facebook: να πάνε άνδρες στη Λαύρα του Petchersk για να σταματήσουν και να συλλάβουν τους διαδηλωτές.


Όταν έγινε γνωστή η προγραμματισμένη εκδήλωση, οι εξτρεμιστές euromaidan αποφάσισαν να παρέμβουν δυναμικά. Αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί μπροστά από την είσοδο της Λαύρας για να μην επαναληφθούν τα άγρια ​​επεισόδια των βίαιων καταλήψεων των ορθόδοξων ναών κατά τη διάρκεια της ανατροπής του Γιανούκοβιτς που εξέθεσαν τα σεκταριστικά κίνητρά τους.

Η Αστυνομία με το πρόσχημα της προστασίας της Μονής από τους εξτρεμιστές ουκρανούς που ανήκουν στο λεγόμενο Πατριαρχείο του Κιέβου, δεν επέτρεψε ούτε στους φιλορώσους διαδηλωτές την είσοδο. Η αντιπολεμική διαδήλωση είχε αναφορές στην ρωσική ορθόδοξη πολιτιστική κληρονομιά που η Δύση θέλει να αλλοτριώσει.Ένα από τα συνθήματα ήταν “Η Ουκρανία είναι μια συνιστώσα του ρωσικού ορθόδοξου πολιτισμού”.

Οι εξτρεμιστές μόλις άκουσαν τους διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν δικά τους εθνικιστικά συνθήματα όπως “Δόξα στην Ουκρανία / Δόξα στους ήρωες / Θάνατοs στους εχθρούς” και διάφορους ύμνους ποδοσφαιρικών ομάδων. Είχαν περικυκλώσει τις αστυνομικές δυνάμεις τις οποίες κατηγορούσαν ότι τους πρόδωσαν, έπαιρναν τις ασπίδες τους χωρίς οι αστυνομικοί να αντιδρούν και έφτιαχναν τις δικές τους αλυσίδες για την αναχαίτιση των διαδηλωτών εναντίον του πολέμου.

Ο Alexander Rudomanov, γνωστή φιγούρα των εξτρεμιστών της “ευρωεπανάστασης” δήλωσε στα τοπικά κανάλια ότι ήρθε με την ομάδα του στη Λαύρα για να αντιμετωπίσει τους αυτονομιστές αφού δεν το κάνει η αστυνομία.

Οι μασκοφόροι άρχισαν να επιτίθονται. Όταν απομακρύνθηκαν από την Λαύρα, οι αντιδιαδηλωτές έσπασαν βιτρίνες και πέταξαν κροτίδες μεγάλης ισχύος σπέρνοντας κλίμα τρόμου στους κατοίκους της πρωτεύουσας.

http://www.hellasforce.com/blog/h-lafra-tou-kievou-ke-pali-sto-stochastro-ton-oukranon-extremiston-vinteo/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...