Ο σκοταδισμός και η θηριωδία προελαύνουν καλπάζοντας σκεπάζοντας με σκότος ολόκληρες ηπείρους της υποτιθέμενης «πολιτισμένης» ανθρωπότητας.
Η ανθρωπότητα που εκπολιτίσθηκε από τις αθάνατες Ελληνικές αξίες, τώρα αποκόπτεται από αυτές αφού διαχρονικά ο Ελληνισμός αποτελούσε ανάχωμα των απάνθρωπων επιδιώξεων των εξουσιαστών. Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι οδηγούν τους λαούς στην εξαθλίωση όχι μόνο οικονομικά αφού το κύριο μέλημα τους είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας δικτατορίας όπου η εξουσία θα πηγάζει από την δύναμη του χρήματος ή το σπαθί του βαρβάρου. Δεν είναι τυχαίο που παγκόσμιοι εγκληματίες όπως ο Σόρος την ίδια στιγμή που επιβάλλουν ηγέτες – μαριονέτες σαν τον Παπανδρέου, ενισχύουν με δισεκατομμύρια ορδές υπανθρώπων που με την βία ρίχνουν ολόκληρα έθνη στο χάος. Από τους τσετσένους ισλαμιστές εως την μουσουλμανική αδελφότητα, από τους σφαγείς της Συρίας ως τους ισλαμιστές της Νιγηρίας, κάθε μαχαίρι που ξεκληρίζει οικογένειες έχει χορηγό τους παγκόσμιους τοκογλύφους.
maccain islamistsΟ βάρβαρος McCain μαζί με τους ισλαμιστές σφαγείς του Συριακού λαού.
Την ολική χρεωκοπία δομών της δύσης όπως το ΝΑΤΟ, εμείς οι Έλληνες την γνωρίζουμε από πρώτο χέρι μετά την γενοκτονία των Ελλήνων της Κύπρου. Οι υποτιθέμενοι σύμμαχοι μας τούρκοι, έσφαξαν και εξανδραπόδισαν 250,000 Έλληνες υπό το απαθές βλέμμα των υπολοίπων «συμμάχων». Το ίδιο γίνεται και τις τελευταίες δεκαετίες. Ορδές υπανθρώπων ισλαμιστών εισβάλλουν με την ανοιχτή υποστήριξη των «διεθνών οργανισμών» της πολιτισμένης δύσης, με τον τρόπο που οι ορδές των τουρκογενών μογγόλων του Τζέγκινγκς Χαν έπεφταν σαν ύαινες στον πολιτισμένο κόσμο που είχε δημιουργήσει ο Μέγας ανθρωπιστής Αλέξανδρος. Στο Μπεσλάν, στο Χαλέπι, στο Σινά, στο Ιράκ, στην Λιβύη, στην υποσαχάρια Αφρική, στην μισή υφήλιο δηλαδή, εκτυλίσσονται ανείπωτες τραγωδίες κατά των εθνών. Στυγνά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με προφανή στόχο: Την ολοκληρωτική υποταγή στο παγκόσμιο καθεστώς.
ISIS
Σε αυτή την λαίλαπα, η απάντηση είναι μία και μοναδική: Η οργάνωση των θεματοφυλάκων των Ελληνικών αρχών και αξιών που δεν είναι άλλοι από τους Ορθόδοξους λαούς. Αυτή η υπερδύναμη που πάντα αντιστάθηκε στην κτηνώδη δύναμη, τόσο στα πεδία του θέματος όσο και στα πεδία των μαχών. Από τον Λεωνίδα ως τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Από τον Βλαντ Ντρακουλέα στον πρίγκηπα Δημήτριο Μπονσκόι που γονάτισε τους Μογγόλους εισβολείς. Από το έπος του Ρούπελ ως την προέλαση του Ρωσικού στρατού στο Βερολίνο, οι σφαγείς της ανθρωπότητας είχαν πάντα μόνον έναν αντίπαλο: Τους Ορθόδοξους θεματοφύλακες του Ελληνισμού.
orthodox warriors
Τώρα που οι τοκογλύφοι της δύσης εξαπολύουν επίθεση κατά της ελεύθερης ανθρωπότητας, από την Κριμαία μέχρι την Δαμασκό, από το Ναϊρόμπι μέχρι της παρυφές της Κίνας, η οργάνωση μίας παγκόσμιας δύναμης ταχείας επέμβασης με κορμό τις δυνάμεις της Ορθοδοξίας είναι η μόνη απάντηση. Ή τώρα, ή ποτέ.