Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Μια μέρα θα το γράψει η ιστορία...

 ...ότι ελευθερώσαμε την Πατρίδα από την μασονία.


Η Παναγιά που στέκει στο πλευρό μας δείχνει το δρόμο στο νέο στρατηγό μας.


του Γιώργου Θαλάσση

Από Θαύμα και Τάμα (στον Άγιο Ελευθέριο) ήρθε στην ζωή. Θαύμα μετά από τις προσευχές και τα δάκρυα  της μητέρας του Στυλιανής στον ναό του Αγίου Ελευθερίου λίγα μέτρα από το σπίτι τους.
Από το Τάμα της πήρε το όνομα Ελευθέριος και έγινε ο ελευθερωτής Βυζαντινών επαρχιών, που είχαν χαθεί από τα χρόνια των Αυτοκρατόρων.
Για να γίνει αυτό έπρεπε να προηγηθεί η ανατροπή του διεφθαρμένου παλαιοκομματισμού και του φιλικού στο 2ο Ράιχ βασιλιά. Έτσι ο Ελευθερωτής της συνβασιλεύουσας ίδρυσε το Κίνημα της Εθνικής Άμυνας και την κυβέρνηση της τριανδρίας στην Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα η κατεστραμένη, χρεοκοπημένη και ηττημένη (απο τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897) Ελλάδα, να γίνει η θρυλική Πατρίδα των δύο Ηπείρων και των πέντε θαλασσών!

Ο παρακάτω ύμνος αναφέρεται σε εκείνη την Εθνική Άμυνα, αλλά εμείς μέσα από τον ύμνο αυτό ονειρευόμαστε και εκείνη που χρειάζεται σήμερα για να διώξουμε τα μασονικά θηρία απ' την Αθήνα και την Πατρίδα μας.

Ακούστε το ξανά και ξανά και να θυμάστε...
Θα το γράψει η ιστορία...



Μια μέρα θα το γράψει η ιστορία που έδιωξε απ’ την Αθήνα τα θηρία που έδιωξε βασιλείς και βουλευτάδες τους ψευταράδες και τους μασκαράδες.




Έλα να δεις σπαθιά και γιαταγάνια που βγάζουν φλόγες και φτάνουν στα ουράνια.




Της αμύνης τα παιδιά διώξανε το βασιλιά και του δώσαν τα βρακιά του για να πάει στη δουλειά του τον περίδρομο να τρώει με το ξένο του το σόι.



Της αμύνης τα παιδιά διώξανε το βασιλιά της αμύνης το καπέλο έφερε το Βενιζέλο της αμύνης το σκουφάκι έφερε το Λευτεράκη




yiorgosthalassis.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...