Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Με τα "πύρινα" μάτια του Αρχάγγελου, που περιφρουρεί την αγαπημένη πατρίδα τι να φοβηθούμε;

του Αλέξανδρου Φ
Γιορτάσαμε την 28η Οκτωβρίου εχθές,Εθνική Εορτή,η επέτειος του "ΟΧΙ του Μεταξά για αρχή και το "ΟΧΙ" του Ελληνικού λαού στη συνέχεια,που διέλυσε την στρατιωτική ισχύ των ιταλικών στρατευμάτων,με όπλα την αθάνατη πίστη και την γενναιότητα. 
Για ακόμη ένα χρόνο στενοχωρήθηκα καθώς βάδιζα στην πόλη μου και είδα μόνο λίγες Ελληνικές σημαίες από τους γνωστούς "γραφικούς" που τις υψώνουν σε κάθε Εθνική Εορτή και ίσως και πιο συχνά,έχοντας ελπίδες και όνειρα,πίστη για την αγαπημένη Ελλάδα,τη Γη του φωτός,σε αυτές τις "μαύρες" εποχές που ζούμε.
Ο ελληνικός λαός στις τότε εποχές του ¨40 που ζούσε φτωχά,ταπεινά, ήταν ολιγαρκής όμως, ανεξάρτητος, ελεύθερος και είχε ψηλά το φρόνημα της Πατρίδας, της Σημαίας και του Χριστού.
Δεν φοβήθηκε τον εχθρό ούτε μια στιγμή, δεν δείλιασε κανένας, δεν έβαλε κανείς ταμπέλες με κομματικά κριτήρια, ενωμένος πάτησε τον εχθρό και όλος ο κόσμος είπε: Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες.
 
Η Σημαία των Ελλήνων ειναι η γαλανόλευκη με το Σταυρό του Χριστού,ούτε κόκκινα πανιά,ούτε σημαίες με μυστικιστικά-ναζιστικά σύμβολα ούτε αριστεριστικά πανό.Με λυπεί το γεγονός που σε εκδηλώσεις αντιφασιστικές λείπει η Ελληνική σημαία και ο Εθνικός Υμνος ,ποιόν και τι εκπροσωπούν αυτοί οι κύριοι που τις διοργανώνουν.
Είμαι νέος άνθρωπος και πιστεύω πως ο εχθρός είναι ένας και είναι αόρατος,το πρόβλημα της Ελλαδας μας λοιπόν,δεν είναι πολιτικό,το πρόσωπο κανενός μα κανενός πολιτικού δεν μου κάνει για αγγελικό και για πρόσωπο σωτήρα.
Η ελπίδα και η σωτηρία βρίσκεται μέσα μας, με την καθοδήγηση του Χριστού. Θέλω να βγώ με την Ελληνική σημαία αγκαλιά και φοβάμαι μήπως και με χαρακτηρίσουν χρυσαυγιτη και φασίστα οι νεοέλληνες νεοφιλελεύθεροι, θέλω να ακούγεται ο Εθνικός Υμνος παντού και με λένε γραφικό. Ε όχι..όχι στην προπαγάνδα όλων των κομμάτων, μνημονιακών και αντιμνημονιακών.
Δεν χρειαζόμαστε παιδεία χωρίς σημαία και Χριστό,δεν χρειαζόμαστε νεοταξικές και δήθεν προοδευτικές αντιλήψεις.
Ο Έλληνας χρειάζεται ενότητα, ντυμένος την Ελληνική σημαία, την φλόγα του Χριστού μέσα του, καθόσον Ελλάς και Ορθοδοξία συμβαδίζουν. Με τα "πύρινα" μάτια του Αρχάγγελου, που περιφρουρεί την αγαπημένη πατρίδα τι να φοβηθούμε.
 Κλείνω τα μάτια..η ψυχή μου ατενίζει την γαλανόλευκη και παντού γύρω το Αιώνιο, Άκτιστο Φως του Χριστού να με καθοδηγεί ψηλά.
Έλληνα ¨ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΕΙ¨

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...