Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Βρες μια έξυπνη πρωτότυπη ιδέα για να συμβάλλεις στην πνευματική μας αφύπνιση!

Πέρισυ τέτοια εποχή δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς, ότι μέσα σε ένα χρόνο θα αλλάζαμε τέσσερις πρωθυπουργούς...
Η νέα τάξη έχει ακόμα τον Τσίπρα και άλλους, που μας τους ετοιμάζουν για την μετά Σαμαρά εποχή.
 

Έχουν δύο σχέδια για την Πατρίδα μας.

1ον  Να περάσουν το τσιπάκι με τις φοροκάρτες τους.
2ον  Να χωρίσουν την Ελλάδα σε κομμάτια.

 

Νομίζω ότι η πείνα και η δυσκολία, που έλεγε ο Γέροντας Παΐσιος, δεν έχει έρθει ακόμα. Είχε πει θα επιτεθούν οι τούρκοι και θα πεινάσει η Ελλάδα...
 

Πιστεύω, ότι έχουμε λίγο δρόμο για το Γολγοθά ακόμη... Όμως να μην στεναχωριόμαστε, γιατί ακριβώς αυτό θέλουν οι εχθροί μας, να απελπιστούμε και να παρατήσουμε την προσπάθεια.
 

Όσο πιο γρήγορα καταφέρουμε να αλλάξουμε και επηρεάσουμε τον κάθε νεοέλληνα (και τους εαυτούς μας) και να τον μετατρέψουμε σε Έλληνα, τόσο πιο γρήγορα θα έρθει και το ποθούμενο και η Απολύτρωση της Πατρίδας.

Πρέπει να βρούμε νέους τρόπους, πρωτότυπους να τους ξυπνήσουμε, να σταματήσουν να πιστεύουν στην τηλεόραση και στα κόμματα.


Νέους τρόπους εκτός διαδικτύου. Ένα τεράστιο ποσοστό συνανθρώπων μας καλώς ή κακώς δεν έχουν σχέση με το διαδίκτυο και τους υπολογιστές.

Βρες λοιπόν μια έξυπνη πρωτότυπη ιδέα για να συμβάλλεις στην πνευματική μας αφύπνιση και στείλτην στο yiorgos.thalassis@gmail.com ή σε οποιοδήποτε ομόδοξο blog να την παρουσιάσουμε, να την συζητησούμε και να την κάνουμε πράξη.

(απόσπασμα από την αλληλογραφία με τον Σωτήρη)
Γ.Θ   yiorgosthalassis.blogspot.com 



Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...