Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Ντόναλντ Τραμπ: Είμαι ο μόνος που μπορεί να αποτρέψει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

2024: Ειρήνη ή Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για το CNN στις ΗΠΑ, ένα χρόνο πριν από την ημέρα των προεδρικών εκλογών, έδειξε ότι, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να κερδίσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές, αν αυτές διεξάγονταν τώρα.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, ο Τραμπ συγκεντρώνει ποσοστό 49% και ο Μπάιντεν 45%! Για να δείχνει το CNN τον Τραμπ μπροστά, κατά πάσα πιθανότητα τα ποσοστά του είναι ακόμα πιο ανεβασμένα!

Πέραν της οικονομικής παρακμής, στην οποία έχει οδηγήσει την χώρα η κυβέρνηση του διεθνιστή Μπάιντεν, ο λαός της Αμερικής βλέπει πως με την παρούσα κυβέρνηση, οι ΗΠΑ εμπλέκονται σε διάφορα πολεμικά ή θερμά μέτωπα (Ουκρανία, Μέση Ανατολή, Ταϊβάν κτλ.), με κίνδυνο η χώρα να ξεκινήσει τον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζεται ότι είναι ο μόνος που μπορούσε να αποτρέψει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στην ομιλία του στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής για την Ελευθερία της Φλόριντα στο Ορλάντο!

«Σας δίνω αυτή την υπόσχεση ως Πρόεδρός σας και κανείς άλλος δεν μπορεί να το πει: Θα αποκαταστήσω την ειρήνη μέσω της δύναμης. Και ναι, είμαι ο μόνος που θα αποτρέψει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είμαστε πολύ κοντά στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. », προειδοποίησε ο Τραμπ.

Βάσει λεγομένων λοιπόν το 2024, στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, το δίλημμα που τέθηκε επίσημα είναι ένα: «Ειρήνη ή Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος»;;;

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...