Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Βλέπω ότι κανείς δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει η πλημμύρα στην Θεσσαλία, οπότε θα σας ενημερώσω εγώ

Γράφει ο Ioannis Russel
Αυτήν τη στιγμή συντελείται η μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα απο την γερμανική κατοχή του 1940.
Ο αντίκτυπος είναι τέτοιος που θα αλλάξει αισθητά το Ακαθαριστο Εγχώριο Προϊόν.
Ίσως δεν έχετε καταλάβει ότι στη Θεσσαλία:
πλέον δεν θα υπάρξει  συγκομιδή καλαμποκιού, φρούτων, βαμβακιου, λαχανικών, ζωοτροφών κλπ..
χάθηκαν χιλιάδες τόνοι αποθηκευμένων σιτηρών.
σε δύο μήνες ΔΕΝ θα σπαρθουν σιτηρά για τη νέα χρονιά
η χώρα υπέστη τεράστια απώλεια οικόσιτου ζωικού κεφαλαίου που - προσέξτε ΔΕΝ αντικαθισταται.
έχουν πλημμυρίσει 1.000.000 στρέμματα και ακόμη το φαινόμενο είναι εν εξελίξει. Στρέμματα τα οποία τα επόμενα χρόνια ΔΕΝ θα παράγουν τις σοδιες που παρήγαγαν. Αν βρεθεί κάποιος να τα καλλιεργήσει.
Ακόμη και η τελευταία αμοιβαδα αυτής της χώρας μπορεί να σκεφτεί τι σημαίνουν τα παραπάνω.
Και ακόμη δεν ανέφερα την καταστροφή των υποδομών (δρόμοι, γέφυρες, κτίρια, κανάλια κλπ), των γεωργοκτηνοτροφικων εξοπλισμών (μηχανήματα, εφόδια, συστήματα άρδευσης κλπ), των γεωργικών εγκαταστάσεων (αποθήκες, βιομηχανιών κλπ).
Για την τεράστια οικολογική καταστροφή, να πω;
Η Ελλάδα σημερα ΔΕΝ είναι αυτή που ηταν την προηγούμενη εβδομάδα.
Αφήνω εκτός του άρθρου την ανυπολογιστη απώλεια προσωπικών περιουσιών, τους νεκρούς και τους ξεσπιτωμενους για ενα και μόνο λόγο.
Για να μην δώσω έρεισμα στους σκατοψυχους που θα γράψουν "41% δώσατε, καλά να πάθετε, πνιγείτε" το οποίο βλέπω απ το πρωί σε σχόλια κάτω από βίντεο απελπισμενων Θεσσαλών.
Εσας φίλοι μου που γράφετε τέτοια πράγματα, εσάς προσωπικά σας αξίζουν περισσότερο απ τον καθένα οι πολιτικοί που εχουμε, οι υπηρεσίες που εχουμε κλπ.

Σημειώνω έρχεται επισιτιστική κρίση!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Υ.Σ. ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ 

ΦΟΥΛ ΤΑ ΝΕΡΑ”, ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΤΩΝ 4 ΘΗΡΙΩΝ- ΘΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑ; ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Το επίδομα είναι πακέτο με την νέα καρτούλα, ξέρετε ποια καρτούλα.

Και σαν καλύτερο πιθίκι, ο νεοέλληνας θα τρώει ξύλο από τους δημοκράτες, ή τους αριστερούς ή τους δεξιούς, ή μαζί επειδή κανείς δεν θέλει να τους δει να κυβερνούν την χώρα, μέχρι ο Έλληνας να λάβει την ΣΥΝ-ΕΙΔΗΣΗ και να τους κουρέψει γουλί!

Η είδηση μας λέει ότι υπαρχει καταγγελία οτι δεν τους αφήνουν να ανοίξουν τις αντλίες.Μήπως πρέπει να είναι ΦΟΥΛ ΤΑ ΝΕΡΑ του Δανιήλ των θηρίων για να ζητήσεις απο μόνος σου τα επιδόματα του ηλεκτρονικού θηρίου;;;

Η είδηση:

Επώνυμη καταγγελία: «Δεν μας αφήνουν να ανοίξουμε τα αντλιοστάσια να φύγει το νερό – Απείλησαν τον νομάρχη Καρδίτσας»«Αν δεν φύγουν τα νερά, θα πεθάνουμε», είπε οργισμένος αγρότηςΞεχειλίζει η οργή των κατοίκων στις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας, οι οποίοι βλέπουν τις περιουσίες τους και τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται κάτω από τόνους νερού.Αγρότης στην περιοχή της Μαραθέας, καταγγέλλει επώνυμα ότι δεν τους αφήνουν να ανοίξουν τα αντλιοστάσια για να διοχετευτεί το νερό στον Πηνειό.

Βρείτε τον “ξεροκέφαλο” νομάρχη που σας θέλει νεκρούς, έχει πάρει οδηγίες να μας αφανίσει και σαν μαμωνάς που είναι θα εξοντώσει τους Ελληνες για να φέρει τον μαύρο ισλαμικό σπόρο να εργάζεται τζάμπα…

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...