Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Γ.Πετράκος για ανάρτηση με Κασσελάκη: "Να πληροφορήσω ότι μου την κατέβασε δημοκρατικά η πλατφόρμα"

Το σχόλιό του για την εκλογή του αμφιλεγόμενου Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε με ανάρτηση ο Γρηγόρης Πετράκος.
«Callifornication και στο φτωχούλι το Ελλάντα… Barbie στο σινεμά, Barbie στο τραγούδι, προσεχώς και Barbie πρωθυπουργός. Τούτα αποφάσισαν για εμάς οι άρχοντες. Αποδόμηση των Αρχέτυπων και όποιος αντέξει» έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Το συγκεκριμένο ποστ στη συνέχεια ωστόσο εξαφανίστηκε και όλοι πίστεψαν ότι ο Γρηγόρης Πετράκος το διέγραψε.

Η νέα ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

Τελικά με νέα του ανάρτηση ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως τα όσα έγραψε του τα κατέβασε το Facebook και ότι οι αντιδράσεις που είχε από τους διαδικτυακούς του φίλους ήταν μόνο θετικές.

«Πληροφορούμαι ότι σε πρωινή εκπομπή ειπώθηκε ότι έκανα μια ανάρτηση και μετά τη διέγραψα, επειδή είχε αρνητικές αντιδράσεις. Να πληροφορήσω ότι την ανάρτηση μου την κατέβασε δημοκρατικά η πλατφόρμα ενώ είχε σε δύο ώρες μόνο 4000 αντιδράσεις, όλες θετικές.

Αυτή δε, ήταν και η τελευταία φορά που έκανα αναφορά στο φυτευτό εκλεκτό της Αμερικανικής Δημοκρατικής παράταξης γιατί τα μέσα ενημέρωσής μας, μετά την αποστολή πλύσης εγκεφάλου για την Πλανδημία και την (εγ)κλιματική κρίση, τώρα έχουν αναλάβει την ολοήμερη προβολή του ώστε σαν επόμενος πρωθυπουργός να αποτελειώσει ότι θα εχει αφήσει όρθιος τούτος δω που έχουμε τώρα...

Τα χαιρετίσματά μου στην αστυνομία σκέψης και έκφρασης» έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...