Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Η νίκη θα είναι δική μας γιατί έτσι θέλει ο Θεός

Όπως στην δεξιά Ν.Δ. βρέθηκε να κρατά το τιμόνι της, ένας άνθρωπος που δηλώνει ότι δεν είναι δεξιός και που στην ουσία ασκεί αριστερή πολιτική, έτσι και στον αριστερό Σύριζα βρέθηκε τώρα ένα παιδί από τα Βόρεια προάστια της Αθήνα και την Αμερική να κρατά το τιμόνι της αριστεράς κάνοντας κεντροδεξιά πατριωτική πολιτική.
Μην νομίζεται ότι αυτό γίνεται για να ''κλέψει'' το κάθε κόμμα τους οπαδούς από τον απέναντι χώρο. Δεν είναι θέμα τέτοιας στρατηγικής. Απλά το αμερικανικό αφεντικό των δύο καθεστωτικών και προδοτικών κομμάτων προσπαθεί να πείσει όλο το σώμα των ψηφοφόρων - πολιτών ότι και οι δύο χώροι έχουν την ίδια πολιτική και ότι αυτό αποτελεί μονόδρομο είτε είσαι αριστερός, είτε δεξιός. Οπότε ό,τι και αν ψηφίσεις, είτε είσαι αριστερός, είτε δεξιός, οι προδότες θα σε βάζουν να φωνάζεις: ''Μένουμε Ευρώπη'', ''Μένουμε ασφαλείς με τα εμβόλια'', ''Μένουμε στο στρατόπεδο του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας'', ''Δίνουμε την Μακεδονία και το Αιγαίο'' και φυσικά χαρίζουμε την ελευθερία μας παίρνοντας τις ηλεκτρονικές ταυτότητες. 
Ό,τι και να κάνουν οι υπηρέτες του κακού που λέγονται αμερικάνοι, οι λίγοι που κρατάνε θα αντιστέκονται έως τέλους και θα κρατάνε ζωντανή την καρδιά της Ρωμιοσύνης.
Είμαστε η μαγιά, είμαστε η αληθινή Ελλάδα, οι στρατιώτες του Χριστού που τον ικετεύουμε να αναστήσει την Πατρίδα ως ένα νέο Βυζάντιο.
Η νίκη θα είναι δική μας γιατί έτσι θέλει ο Θεός.

Γιώργος Θαλάσσης 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...