Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Μεγάλη νίκη Πούτιν! Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση

Καταρρέουν οι κυρώσεις...

Παρά τις κυρώσεις, πασίγνωστη εταιρεία συνεχίζει την οικονομική υποστήριξη σε Ρώσους λιανοπωλητές και διανομείς. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό είναι ένα καταναγκαστικό μέτρο, καθώς διαφορετικά η εταιρεία θα διέτρεχε τον κίνδυνο να χάσει εντελώς την ρωσική αγορά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Izvestia , αρκετές πηγές που δραστηριοποιούνται στην αγορά ηλεκτρονικών επιβεβαίωσαν ότι η γνωστή πολυεθνική νοτιοκορεάτικη εταιρεία , η οποία αρχικά προσχώρησε στο δυτικό μποϊκοτάζ της Ρωσίας, ενεργοποίησε ξανά την οικονομική υποστήριξη προς τους Ρώσους εταίρους της – λιανοπωλητές και διανομείς.

Αυτό έγινε ήδη το καλοκαίρι. Δηλαδή, το σύστημα που προβλέπει την πληρωμή ορισμένης αμοιβής για την πώληση smartphones, tablet και άλλων συσκευών της εταιρείας στην Ρωσία λειτουργεί ξανά.

Ωστόσο, η εταιρεία προφανώς το έκανε αυτό από ανάγκη, σχολιάσει το Russia Today! Το μερίδιο της εταιρείας στην ρωσική αγορά μειώθηκε σημαντικά κατά την διάρκεια της εκστρατείας ρωσοφοβικών κυρώσεων, συνεχίζει το ρεπορτάζ.

Οι χρήστες προτιμούν όλο και περισσότερο τις κινεζικές συσκευές, επομένως η εν λόγω εταιρεία πρέπει να υποστηρίζει τους εισαγωγείς και τους εμπόρους λιανικής για να διατηρήσει την θέση της στην Ρωσία, είπαν ειδικοί στην Izvestia .

«Η εταιρεία αναγκάστηκε να επανενεργοποιήσει την υποστήριξη αγοραστών και λιανοπωλητών από την Ρωσία λόγω της μείωσης του μεριδίου της στην αγορά», ανέφεραν πηγές της Izvestia.

Μια τεράστια νίκη του Πούτιν, αν μη τι άλλο!

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...