Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Καρελίν. Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, φαίνεται ότι τα Σόδομα θα σηκωθούν σύντομα από τον πυθμένα της Νεκράς Θάλασσας

● «Μπορεί η παρακμή της καλοσύνης να εξηγηθεί από την πλημμύρα της εξαχρείωσης που μας πλημμυρίζει από τις τηλεοπτικές οθόνες και τις σελίδες των περιοδικών;  Μπορεί η υπερβολική εξύμνηση της ομοφυλοφιλίας να εξηγηθεί ως αποτέλεσμα άγνοιας;  Πώς μπορούμε να εξηγήσουμε αυτή την αυξανόμενη έλξη στη βρωμιά;  Φαίνεται ότι ο νέος κύκλος στη θρησκεία του Σατανά είναι η ίδια η λατρεία της αποχαύνωσης, καθώς η παρακμή στην τέχνη κάποτε φύτεψε τη λατρεία του πτώματος σε αποσύνθεση.  Παλιότερα θεωρούνταν επαίσχυντο φαινόμενο, αναφερόμενο στο χώρο της ιατροδικαστικής, αλλά τώρα όχι μόνο γίνεται ανεκτή, αλλά και διαφημίζεται ως νέο χρώμα στην παλέτα των ανθρώπινων συναισθημάτων.  Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, φαίνεται ότι τα Σόδομα θα σηκωθούν σύντομα από τον πυθμένα της Νεκράς Θάλασσας, θα επιπλέουν μέσα από αυτήν σαν τρίτωνας και θα γίνουν η πρωτεύουσα της «ελίτ» του κόσμου».

 ☦️ Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Καρελίν

 * * *

 📜 «Και για τους καιρούς και τα χρόνια, αδέρφια, δεν χρειάζεται να σας γράψω, γιατί εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε πολύ καλά ότι η μέρα του Κυρίου θα έρθει σαν κλέφτης τη νύχτα... Ας μην κοιμηθούμε λοιπόν όπως οι άλλοι, αλλά ας είμαστε άγρυπνοι και νηφάλιοι» (Α' Θεσ. 5:1-2, 6).

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...