Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Εντυπωσιακή ανακάλυψη από Youtuber - Βρήκε μυστικές σπηλιές Ιπποτών μέσα στο δάσος

Ο youtuber Brendan, γνωστός και με το ψευδώνυμο Brendan Explores δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο που τον έδειχνε να εξερευνά «κρυφές» σπηλιές στο Shropshire της Αγγλίας.



Μαζί με έναν φίλο του ανακάλυψαν ένα δίκτυο 700 ετών, γνωστό ως Caynton Caves στο διαδίκτυο και αποφάσισαν να πάνε στο σημείο για να μάθουν περισσότερα. «Βρήκαμε μυστικές σπηλιές των Ιπποτών σε μια τρύπα που υπήρχε στο δάσος του Shropshire, ενώ το εξερευνούσαμε. Ελάτε μαζί μου σε αυτή την απίστευτη εξερεύνηση για να δείτε πόσο μακριά είναι αυτή η τρύπα», αναφέρει στην περιγραφή του βίντεο.

Η τρύπα ήταν κάτω από ένα δέντρο και ο Brendan με τον φίλο του μπήκαν μέσα σε αυτή, όπου τους οδήγησε σε ένα σπήλαιο το οποίο ήταν γεμάτο με επιγραφές. Παρότι το μέρος ήταν κλειστοφοβικό, η έκπληξη που ένιωσαν οι δύο φίλοι όταν μπήκαν μέσα ήταν μεγάλη. Το μέρος ήταν πραγματικά ανατριχιαστικό.

Σύμφωνα με τον Brendan το σπήλαιο θα μπορούσε να έχει φτιαχτεί από Ναϊτες Ιππότες, χωρίς ωστόσο να έχει απόδειξη για κάτι τέτοιο. Κάποια στιγμή οι δύο εξερευνητές βρήκαν μια φωτογραφία ενός άντρα σε μέγεθος διαβατηρίου, με τον φίλο του Brendan να λέει ότι το μέρος είναι στοιχειωμένο καθώς κάποτε έκαναν τελετές μαύρης μαγείας.

Κάποια στιγμή ο φακός του Brendan σταμάτησε να λειτουργεί παρά το γεγονός ότι είχε τέσσερις πλήρως φορτισμένες μπαταρίες. Οι δύο φίλοι ανησύχησαν για την ασφάλειά τους όταν βρήκαν έναν τοίχο που είχε καταρρεύσει και αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το σημείο. Ο Brendan είπε: «Δεν πίστευα ότι ήμουν κλειστοφοβικός και είμαι ευγνώμων που κατάφερα να βγω».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...