Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Jeffrey Παπανδρέου: «Έχουμε πολλά κοινά με την Τουρκία - Αγαπάμε ο ένας τον άλλον»

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε προ λίγων ημερών ο ατιμώρητος προδότης και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Jeffrey Παπανδρέου, όπου και παρακολούθησε και μια συναυλία του Λιβανελί.
Ο Παπανδρέου μάλιστα μίλησε και την τα... κοινά που έχει η Ελλάδα με την Τουρκία τονίζοντας τα εξής: «Μας θυμίζει πόσα κοινά έχουμε, το πόσο μπορούμε να αγαπάμε την τέχνη και τον πολιτισμό και ο ένας τον άλλο.

Αγωνιζόμενοι για ειρήνη, για δημοκρατία και ελευθερία και αυτές οι αξίες είναι κοινές σε όλους μας. Και γνωρίζω πως για αναλυτές τις ιδέες ; και ο καλός μου φίλος ο δήμαρχος της Ιστανμπούλ (έτσι την χαρακτήρισε) Εκρέμ Ιμάμογλου».

Να τα θυμόμαστε αυτά όταν ξημερώσει η λευτεριά.

πηγή

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ??? ΣΕ ΞΕΡΙΖΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ,ΕΧΑΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ,ΕΖΗΣΕΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΟΜΟΥΣ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 1922 ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ 1955 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1960 ΣΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ .ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟ 1974 ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ,ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ,ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΑΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΧΡΩΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΙΝΑΝΑΓ ΓΙΑΒΡΟΥΜ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΙΑΣΑΡΧΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...