Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ζοφερή προειδοποίηση από τον CEO του Twitter: «Έρχεται παγκόσμιος υπερπληθωρισμός που θα ανατρέψει τα πάντα»!

Και στο βάθος το Great Reset και η παγκόσμια υπερκυβέρνηση

Ο ένας μετά τον άλλον, εμφανίζονται σημαντικοί άνθρωποι με επιρροή και προειδοποιούν τους πολίτες των κρατών της γης και τις κυβερνήσεις για έναν πολύ δύσκολο χειμώνα και όχι μόνο.

Άλλοι κάνουν λόγο για σοβαρή ενεργειακή κρίση με ελλείψεις που θα επιφέρουν κατάρρευση και στον τομέα των τροφίμων ενώ άλλοι 'όπως εδώ ο συνιδρυτής του Twitter, κάνουν λόγο για μεγάλη οικονομική κρίση.

Μετά την προειδοποίηση του υπεύθυνου οικονομολόγου της Euro Pacific Capital Peter Schiff. γι' αυτά που έρχονται στην παγκόσμια οικονομία, λόγω το τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η κρίση του κορωνοϊού, καλώντας τον κόσμο να συγκεντρώσει τρόφιμα(!) μιλώντας για οικονομική «Αποκάλυψη»  ο CEO του twitter Τζακ Ντόρσεϊ, αναφέρει ότι αυτό συμβαίνει ήδη!

Συγκεκριμένα στον πληθωρισμό των ΗΠΑ αναφέρθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο συνιδρυτής του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, λέγοντας ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα.

Αποτελεί έκπληξη η λέξη υπερπληθωρισμός που χρησιμοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter και του Square, καθώς μιλάμε για μία συνθήκη ραγδαίας αύξησης των τιμών που μπορεί να καταστρέψει τα νομίσματα και να καταστρέψει ολόκληρες οικονομίες.

«Ο υπερπληθωρισμός θα αλλάξει τα πάντα. Συμβαίνει ήδη», έγραψε ο Ντόρσεϊ στο Twitter το βράδυ της Παρασκευής

Απαντώντας σε σχόλια των χρηστών, ο Ντόρσεϊ πρόσθεσε ότι βλέπει το πρόβλημα του πληθωρισμού να κλιμακώνεται σε όλο τον κόσμο. «Θα συμβεί σύντομα στις ΗΠΑ, όπως και στον κόσμο», έγραψε στο Twitter.

Η τοποθέτηση του Τζακ Ντόρσεϊ μετά τα αποκαλυπτικά στοιχεία τα οποία δείχνουν ότι οι τιμές καταναλωτή πλησιάζουν σε υψηλό 30 ετών στις ΗΠΑ, αλλά και την αυξανόμενη ανησυχία ότι το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι χειρότερο απ΄όσο περίμεναν οι αξιωματούχοι οι οποίοι διαμορφώνουν την οικονομική πολιτική.


Είναι χαρακτηριστικό, ότι την Παρασκευή, ο πρόεδρος της Federal Reserve, Τζέρομ Πάουελ, αναγνώρισε ότι οι πιέσεις του πληθωρισμού «είναι πιθανό να διαρκέσουν περισσότερο από ό,τι αναμενόταν», σημειώνοντας ότι από το επόμενο έτος, η κατάσταση θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Ο συνιδρυτής μιας εκ των μεγαλύτερων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως, με 206 εκατομμύρια ενεργούς καθημερινούς χρήστες, είναι ισχυρός υποστηρικτής του bitcoin. Μάλιστα, ανέφερε ότι η Square, η πλατφόρμα επεξεργασίας χρεωστικών και πιστωτικών καρτών που συνίδρυσε, εξετάζει την ενασχόλησή της με το κρυπτονόμισμα. Ήδη διευκολύνει συναλλαγές με bitcoin.

Βλέπουμε λοιπόν πως όσο περνάει ο καιρός πληθαίνουν οι ενδείξεις πως κάτι πού σοβαρό ετοιμάζεται κάτι που θα αλλάξει την εικόνα του κόσμου μας όπως τον γνωρίζουμε σήμερα.  Και οι παγκοσμιοποιητές θα εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία για να εφαρμόσουν την ατζέντα τους για το λεγόμενο Great Reset.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...