Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ


Στα όρια του ένας στους τρεις πολίτες με το lockdown. Το “έριξαν” σε διαδίκτυο, μαγείρεμα, τηλεόραση, φαγητό και κάπνισμα. Αυτά είναι τα συμπεράσματα που βγήκαν από την πανελλαδική δημοσκόπηση της INTERVIEW η οποία παρουσιάστηκε στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας που διενεργήθηκε το διάστημα 3 έως 9 Ιανουαρίου, η ψυχολογία των πολιτών χειροτέρεψε (50%) ενώ ίδια παρέμεινε για το 41%, με περισσότερες εντάσεις εντός σπιτιού για το 35%. 62% των ερωτηθέντων δηλώνουν έτοιμοι να παραμείνουν στο σπίτι όσο χρειάζεται για να ελεγχθεί η πανδημία αλλά 26% φαίνεται πως δεν αντέχει ούτε μία μέρα παραπάνω, ενώ το 12% δίνει ακόμη περιθώριο ενός μήνα.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών (85%) κατά την παραμονή της στο σπίτι, αύξησε τις ώρες χρήσης του διαδικτύου, με το 71% να επιδίδεται στο μαγείρεμα, 62% στην τηλεόραση και 58% στο φαγητό με αποτέλεσμα 50% των ερωτηθέντων να έχουν βάλει κιλά. Σε μουσική (39%), Κάπνισμα (37%), Διάβασμα βιβλίων (35%), άθληση (34%) και delivery (33%), επένδυσαν το χρόνο τους εντός των «τειχών» οι ερωτηθέντες δηλώνοντας πως ενισχύθηκε και η ερωτική πράξη σε ποσοστό 24%

Οι πολίτες, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της INTERVIEW, υποστηρίζουν ότι δεν αυξήθηκε η εμπιστοσύνη τους στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού (53%) λόγω του εμβολιασμού της πολιτικής ηγεσίας ενώ 41% δηλώνει ότι επηρεάστηκε. Την ίδια ώρα 53% του κόσμου φαίνεται να μην αντιμετωπίζει με αισιοδοξία τη νέα χρονιά με το 47% να παραμένει αισιόδοξο.





Πηγή

https://thesecretrealtruth.blogspot.com 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...