Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Είναι ο μοιραίος της μεταπολίτευσης. Αυτός που θα υπογράψει υποχωρήσεις στο Αιγαίο.


Γ. Τράγκας: Επί ημερών του γερμανόφιλου Μητσοτάκη προετοιμαστείτε για τα χειρότερα

Ο γερμανόφιλος πρωθυπουργός είτε καθοδηγείται και παρασύρεται από το Βερολίνο, είτε υπακούει και πιστεύει απόλυτα σε όσα του λέει η κ. Μέρκελ, προχωρεί σε ταπεινωτικές υποχωρήσεις για το έθνος.

Του Γιώργου Τράγκα

Είτε πέσει πιστολιά στο Αιγαίο είτε όχι, έχει αποφασιστεί στο παρασκήνιο να πάμε σε διαπραγματεύσεις και παραχωρήσεις υπέρ της Τουρκίας. Η καγκελαρία δείχνει να κινεί καλά τα νήματα στη πλάτη του κ. Μητσοτάκη.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός πανηγυρίζει για την αύξηση του δημοσίου χρέους, για τα νέα δάνεια και τα δισεκατομμύρια που συνοδεύονται από τόκους και υποχρεωτικές μεταρρυθμίσεις και μνημονιακούς όρους. Έχει διαλύσει την οικονομία, έχει ισοπεδώσει το φρόνημα και την ψυχή των Ελλήνων με τη φοβία του covid 19 και έχει χάσει όλους τους παραδοσιακούς συμμάχους. Είναι ο μοιραίος της μεταπολίτευσης. Αυτός που θα υπογράψει υποχωρήσεις στο Αιγαίο. Το ερώτημα είναι, τι θα κάνουν οι υπόλοιποι της Ν.Δ.;

Ας πούμε ο Σαμαράς. Θα εμποδίσουν μειοδοτικά βήματα; Οψόμεθα…

Η αντιλαϊκή κυβέρνηση Μητσοτάκη, Πικραμένου και άλλων γερμανόφιλων οδηγεί τη χώρα σε εθνική ήττα. Όλοι ξέρουν πως συμπεριφέρθηκε τα τελευταία δέκα χρόνια η Γερμανία απέναντι στην αποικία της. Ο Μητσοτάκης ήρθε στην εξουσία την ώρα που πρέπει κάποιος γερμανόφιλος να αποδεχθεί εθνικές υποχωρήσεις υπέρ του καλύτερου πελάτη της γερμανικής οικονομίας. Του Ταγίπ Ερντογάν.

Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί ήταν η τελευταία φάση της προετοιμασίας του διεθνούς περίγυρου πριν από τις ντε φάκτο προσαρτήσεις περιοχών του Αιγαίου. Προετοιμαστείτε. Όσο είναι επάνω ο Μητσοτάκης, ο λαός θα υποφέρει και το έθνος θα ταπεινώνεται.

ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/07/blog-post_3179.html 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...