Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Η ΜΙΤ χτύπησε τον Στέφανο Χίο..Άνανδροι παρακρατικοί δολοφόνοι-τρομοκράτες της ΜΙΤ αποπειράθηκαν να του κλείσουν το στόμα


Τον ήθελαν νεκρό. Συμβόλαιο θανάτου της ΜΙΤ…..Η ΜΙΤ χτύπησε τον Στέφανο Χίο..Άνανδροι παρακρατικοί δολοφόνοι της ΜΙΤ αποπειράθηκαν να του κλείσουν το στόμα.
ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ…Άλλωστε χθες ο Ερντογάν εκθείαζε την ΜΙΤ ότι άλλαξε το παιχνίδι στη Λιβύη… δεν θα το αλλάξει και στην Ελλάδα…..Η Ελλάδα δεν είναι Λιβύη…….

Εξ επαφής κι από πυροβόλο όπλο δέχθηκε 2 σφαίρες ο Έλληνας δημοσιογράφος σε σημεία κρίσιμα.Ούτε εξ επαφής δεν τον είχαν… Σώθηκε .. ως εκ θαύματος. Βγήκε όρθιος από την ενέδρα των Αθηνών.. Ποιές είναι οι διασυνδέσεις της ΜΙΤ στην Αθήνα στην Ελλάδα που φθάνουν οι μυστικοί τους δίαυλοι πόσο ψηλά. Είναι η ώρα του Μιχάλη Χρυσοχοίδη θέλουμε τους τρομοκράτες άμεσα και τ΄αφεντικά τους…..Ο Έλληνας δημοσιογράφος που για δεκαετίες καταγγέλει το νεοθωμανικό επεκτατισμό ήταν ο υπ΄αριθμόν 1 στόχος αυτές της ημέρες οι υπηρεσίες οι ελληνικές δεν το γνώριζαν;;; .. Ποιοί άλλοι εδώ τον ήθελαν νεκρό;;;;;Oι έμμισθοι συνεργάτες του ψευδοχαλίφη Ερντογάν Γενίτσαροι στο πνεύμα και στη ψυχή…


όπως αναφέρει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

Δολοφονική επίθεση κατά του δημοσιογράφου του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανου Χίου.

Οι προθέσεις των δύο – τελικά – δραστών δεν ήταν απλά να τον εκφοβίσουν αλλά να τον δολοφονήσουν έξω από το ίδιο του το σπίτι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες παραμόνευαν έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια και μόλις ο Στ. Χίος εμφανίστηκε, ο ένας εκ των δύο τον πλησίασε ενώ το θύμα ήταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησε δύο φορές σχεδόν εξ επαφής από το παράθυρο του οδηγού.

Φέρει δύο διαμπερή τραύματα από σφαίρες πυροβόλου όπλου. Η μία τον πέτυχε στο λαιμό περνώντας ξυστά από την καρωτίδα, η δεύτερη πέρασε μέσα από το στήθος λίγα εκατοστά μακριά από την καρδιά και αυτό που έσωσε τον δημοσιογράφο είναι το γεγονός ότι το όπλο του δράστη μπλόκαρε πριν αδειάσει και τις υπόλοιπες σφαίρες πάνω του.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες με τον Στέφανο Χίο αιμόφυρτο να αναβλύζει το αίμα από τον λαιμό του λίγα μόλις λεπτά μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του:

Σώθηκε από θαύμα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΑΤ, η κατάσταση του Στέφανου Χίου είναι ελεγχόμενη ενώ οι γιατροί μιλούν για θαύμα καθώς από καθαρή τύχη οι σφαίρες δεν έπληξαν ζωτικά όργανα.”

Η ψυχραμία του δημοσιογράφου την ώρα της επίθεσης, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και αυτή που του έσωσε τη ζωή. Και αυτό γιατί μετά τον πρώτο πυροβολισμό, που δέχθηκε ενώ ήταν ακόμα στο αυτοκίνητό του, ο κ. Χίος άνοιξε με δύναμη την πόρτα κάτι που μπλόκαρε το όπλο του δράστη και δεν κατάφερε να ρίξει άλλες σφαίρες. Οι φωνές του δημοσιογράφου αμέσως μετά, ήταν και αυτές που έτρεψαν σε φυγή τους δράστες.

Ο Στέφανος Χίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ όπου αναμένονται αστυνομικοί, άγνωστο όμως, πότε θα μπορέσει να δώσει κατάθεση ο δημοσιογράφος.

O Στέφανος Χίος απέδειξε ότι είναι πατριώτης έπεσε στην πρώτη γραμμή…….μπαρουτοκαπνισμένος.. όποιοι επιχειρήσουν να εκτρέψουν την έρευνα αλλού σημαίνει ότι είναι δίαυλοι των απέναντι....Η υπόθεση είναι καθαρή,…….σφραγίδα ΜΙΤ..To πρώτο που πρέπει να διαλευκανθεί είναι αν πρόκειται για απομονωμένο χτύπημα ή σηματοδοτεί μια επικείμενη σειρά στοχευμένων δολοφονιών σε σημαίνοντα πρόσωπα στην κοινωνία σε ευαίσθητα πόστα που ασκούν επιρροή ή διαχειρίζονται τομείς κρίσιμους στρατιωτικούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους ως κι ακτιβιστές ακόμη όπως έγινε στη Συρία.. Έτσι άρχισε ο ”εμφύλιος” σκότωσαν πολιτικούς Υπουργούς ακτιβιστές οι άνθρωποι του Ερντογάν της ”συριακής αντιπολίτευσης”…και μετά εξελίχθηκε σε εσωτερικό μέτωπο ή εκ του παραλλήλου …Είναι η αρχή της αποσταθεροποίησης;; Πρέπει να φυλάξουμε τα νώτα μας η εσωτερική ασφάλεια είναι τόσο κρίσιμη όσο και το όποιο μέτωπο…..

Θα επιχειρηθεί ίσως αποπροσανατολισμός τις επόμενες ώρες ενδεχομένως

ψευδοαριστερίστικη παρακρατική κατ΄ουσίαν οργάνωση από αυτές που είναι υβρίδια της γνωστής Πρεσβείας να αναλάβουν ως και με προκήρυξη την ευθύνη για να επιφέρουν εθνικό διχασμό παίζοντας για ξένα συμφέροντα που στην πραγματικότητα θ΄αξιοποιήσει η Τουρκία σε αυτή τη συγκυρία στοχεύοντας ν΄αποδυναμώσουν την κοινωνική συνοχή….

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.Γιατί δεν έχει εμπλακεί η αντιτρομοκρατική;;;;;;;;

https://dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...