Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Το σημερινό δειλινό στην Βασιλεύουσα


Οι φωτογραφίες είναι απο το αποψινό δειλινό στην Κωνσταντινούπολη.
Στην Πόλη που μας θυμίζει τι ήμασταν, τι υπήρξαμε και τι θα γίνουμε πάλι.
Ακόμα και αν δεν υπήρχαν οι Προφητείες των Αγίων Πατέρων για την ανάκτηση της Βασιλεύουσας, εμείς ως Έλληνες απόγονοι της Αγίας Ρωμανίας θα οφείλαμε να έχουμε την Πόλη στην καρδιά και στο νου μας παραλληλίζοντάς την με την επιστροφή στον Θεό και την μεταμόρφωση της Ελλάδας μας σε Αγιασμένη Πατρίδα που γεννά Αγίους και διαδίδει το Ευαγγέλιο στην Οικουμένη.
Ας έχουμε τέτοια όνειρα βλέποντας το κάθε δειλινό στην Πόλη των Ονείρων μας.


Αν θέλει ο Θεός. Όποτε θέλει ο Θεός και όπως θέλει ο Θεός, ας φέρει το Ποθούμενο.Αυτά, όλα δεν τα περιμένουμε με αγωνία. Ζούμε από τώρα την Αγιά Σοφιά σε κάθε Ορθόδοξο Ναό, σε κάθε Θεία Λειτουργία.

Γιώργος Θαλάσσης

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΕΙΛΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΕΝΩ ΖΕΙΣ ΤΟ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΙΩΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ,ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΑΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΟΡΙΕΝΤ ΕΞΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΙΩΠΗΛΟΥΣ ΤΡΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ,ΦΘΑΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΑΝ ΒΑΛΣΑΜΟ ΜΗΝ ΘΛΙΒΕΣΑΙ ,ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ ,ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ,Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΜΑΡΤΑΝΟΜΑΙ ΠΕΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...