Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Για να νιώθεις πάντα αγάπη, πρέπει να πάρεις μια πολύ σκληρή απόφασηΣ΄αυτή την κρύα σπηλιά πρώτα άρχισε να χτυπά η πλέον ζεστή καρδιά, που χτύπησε στη γη. Κάθε κτύπος τούτης της καρδιάς σήμαινε αγάπη και μόνο αγάπη προς το γένος των ανθρώπων.

Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς
Να θυμάστε ότι ο ληστής στο σταυρό ήταν ακόμα κρεμασμένος για ώρες και υπέφερε σκληρά για τις αμαρτίες του, παρόλο που είχε ήδη λάβει χάρη. Έχουμε πολλά να αντέξουμε.

Ηγούμενος Νίκον (Bορομπιόφ)Για να νιώθεις πάντα αγάπη, πρέπει να πάρεις μια πολύ σκληρή απόφαση: Να αγαπάς, ό,τι κι αν γίνει...

Ιερέας Πωλ GUMEROV
Ο μεγαλύτερος εχθρός στην οικογενειακή ζωή είναι εγωιστής. Το μεγάλο μυστήριο της οικογενειακής ζωής είναι να μάθεις να συγχωρείς. Καλύτερα να μην αλλάξεις τη γυναίκα σου, αλλά να αλλάξεις τον εαυτό σου. Μην είσαι δάσκαλος για τη γυναίκα σου. Ο καλύτερος τρόπος να της μάθεις είναι να την αγαπάς.

Γέρων Γαβριήλ Καρυές

"Οι πύλες της κόλασης, , δεν θα νικήσουν την εκκλησία, αλλά μπορούν να νικήσουν πολλούς από αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους ως πυλώνες της Εκκλησίας, όπως μας δείχνει η ιστορία της Εκκλησίας".

Αρχιεπίσκοπος
Averky (Taushev)

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...