Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Θεός δεν σε αγαπάει για κάτι... Σε αγαπάει πάντα


Για να κάνετε μια καλή πράξη δεν είναι μόνο να βοηθήσετε άλλον οικονομικά. Ας είναι απλά ένα χαμόγελο. Μετά από όλα, ένα χαμόγελο είναι ένα σημάδι της ειρήνης.


Και δεν έχουμε αρκετό χρόνο σήμερα ακόμη και για να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλο. Ως εκ τούτου, ένα ευγενικό χαμόγελο είναι ένα μεγάλο δώρο. Η συμπάθεια είναι ένα ανεκτίμητο δώρο. Το τεντωμένο χέρι είναι σύμβολο της αγάπης.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗ.

- Αρχιμανδρίτης Βίκτωρ Μαμόντοφ


Οι αμαρτωλοί τρέφονται με την αμαρτία και οι ζωή των αμαρτωλών σε αυτήν εξαφανίζεται σταδιακά. Αλλά εκείνοι που τρώνε τον ζωντανό Κύριο συνεχίζουν να τρώνε τη ζωή, και η ζωή τους μεγαλώνει και ο θάνατος μειώνεται. Και όσο μεγαλώνει η ζωή, τόσο πιο αηδιαστική γίνεται η αμαρτία. Η χυδαία και άθλια γλυκύτητα της αμαρτίας αντικαθίσταται από την ταχύτερη και χαρούμενη γλυκύτητα του Χριστού της Νίκης.

Πατήρ Σεραφείμ (Sobolev)


Ακόμα κι αν μερικές φορές αισθάνεστε μοναξιά, πρέπει να ξέρετε ότι είστε αγαπημένοι. Πίστεψέ με, ο Θεός σε δημιούργησε στο όνομα της αγάπης. Έτσι, δεν είσαι μόνος. Η αγάπη του για σας είναι άπειρη και ανιδιοτελής. Δεν σε αγαπάει για κάτι...
Σε αγαπάει πάντα σε στιγμές μοναξιάς και απόγνωσης, θυμίσου το αυτό. Θυμηθείτε ότι η μοναξιά και η απόγνωση είναι μόνο συναισθήματα, δεν είναι αληθινά.
Η αγάπη του Θεού είναι τόσο πραγματική ώστε Αυτός, για να αποδείξει αυτή την αγάπη, σε δημιούργησε.

Nick Vuychich -, Συγγραφέας


Μια ζωή άξια ενός ανθρώπου είναι μόνο ουράνια. Και στη γη θα πρέπει να μάθεις να αναπνέεις τον ουρανό, αλλιώς θα ασφυκτιείς στον ουρανό.

Ιερέας Sergius Pravdolyubov

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...