Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Γιώργος Τράγκας: «Ο υπάλληλος του Σόρος θα τιμωρηθεί! Ολόκληρη η πατρίδα θα τραγουδάει στα αυτιά των προδοτών Μακεδονία Ξακουστή»

Οι ένοπλες δυνάμεις, οι αλεξιπτωτιστές, οι ειδικές δυνάμεις συμπαραστάθηκαν με ψηλά το κεφάλι στο παλικάρι που αποβλήθηκε επειδή τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή» και το ανέβασε στο διαδίκτυο.
Οι αλεξιπτωτιστές, καταδρομείς απάντησαν δυνατά, τόσο στην ηγεσία του στρατεύματος όσο και στους μειοδότες, τους προδότες της συμφωνίας των Πρεσπών. Οι σύντροφοι του Κρητικού, παραμονές της 25ης Μαρτίου ανέβασαν βίντεο στο οποίο τραγουδούν δυνατά το «Μακεδονία Ξακουστή» τόσο δυνατά ώστε ο ήχος να σκοτώνει τους εθνοτερμίτες. Ο ντελικανής, δεν πήρε την πουλάδα, αποβλήθηκε από μειοδότες, αλλά οι αλεξιπτωτιστές ξεφτίλισαν όλους εκείνους που δουλεύουν για ξένα κέντρα, για τις δυνάμεις του μνημονίου. Όλος ο λαός θα απαντήσει με την παρουσία του στις εθνικές παρελάσεις, με το τραγούδι «Μακεδονία Ξακουστή». Ολόκληρη η πατρίδα μας θα τραγουδάει στα αυτιά των προδοτών".
(...)

"Πολλοί εκτιμούν ότι το μακελειό στην Ουτρέχτη από Τούρκο οφείλεται στις δηλώσεις Ερντογάν εξαιτίας του μανιακού μακελάρη στη Ν. Ζηλανδία. Στη συνέντευξη που έδωσε ο Ερντογάν βάφτισε την Κωνσταντινούπολη «Ισλαμπόλ», δηλαδή πόλη του Ισλάμ. Αυτές οι δηλώσεις περί Κωνσταντινούπολης δεν είναι τυχαίες. Σημαίνει ότι στην ψυχή τους, στο μυαλό τους ακόμη αυτά σκέφτονται. Είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν..."

 "Εδώ είναι «Ισλαμπόλ» (Η πόλη του Ισλάμ). Δεν έχουμε πια ούτε στο μυαλό μας ούτε στα όνειρά μας καμία Κωνσταντινούπολη. Δεν θα αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο. 
Δεν είναι πρόβλημα για εμάς, μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια, αλλά τι κόστος θα έχει αυτό; Δεν βρίσκω σωστό να τα εξηγήσω εδώ αυτά, αλλά αυτό θα έχει κόστος και το τίμημα θα είναι πολύ βαρύ για εμάς. Ας μην ξεχνάμε ότι σε πολλές χώρες του κόσμου έχουμε χιλιάδες τζαμιά. Άραγε όσοι το ζητούν αυτό, να γίνει τζαμί (η Αγία Σοφία), σκέφτονται τι θα συμβεί σε αυτά τα τζαμιά;" ανέφερε ο Ερντογάν για να εξηγήσει στη συνέχεια ότι η αλλαγή καθεστώτος της Αγίας Σοφίας θα επιφέρει έντονες αντιδράσεις, ακόμη και εκδικητικές ενέργειες εναντίον τζαμιών σε όλον τον κόσμο».
(...)
"Το Έθνος θα αποβάλλει τον «Ιωαννίδη» της αριστεράς, οι Έλληνες θα τους απορρίψουν, θα τους κυνηγήσουν. Θα φύγουν ως ντροπιασμένοι, προδότες με το στίγμα των καταστροφέων. Θα πληρώσουν για ότι έκαναν σε βάρος του Έθνους. Ο υπάλληλος του Σόρος θα τιμωρηθεί. Από χθες εισάγει μία ακόμη πτυχή του Σόρος στην Ελλάδα, μία μπίζνα του Open Society, την κάνναβη. Την ίδια ώρα η Κίνα απέρριψε ελληνικό προϊόν γιατί δεν υπήρχε η άδεια της «Βόρειας Μακεδονίας», καθώς είχε αναφορά στους Μακεδόνες. Ο Τσίπρας κατάφερε το ακατόρθωτο να μην μπορούμε εμείς να χρησιμοποιήσουμε το «Μακεδονικό-ή-ό». Όλοι αυτοί του Σόρος θέλουν μιξάρισμα λαών, να κηρύξει η Κρήτη αυτονομία – ανεξαρτησία, θέλουν να επανέλθουμε στο κράτος της Λάρισας".

(...)"Ο κ. Κατρούγκαλος είπε ότι «Υπάρχουν μερικές φορές παρεκκλίσεις από την εφαρμογή της, αλλά το θετικό είναι ότι κάθε φορά που το επισημαίνουμε αυτό στην άλλη πλευρά, διορθώνεται αμέσως το πρόβλημα που έχει προκύψει». Η κ. Λοίζου αρέσκεται να αναρτά φωτογραφίες φλεγόμενων ανδρών των ΜΑΤ. Η κ. Λοίζου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μνημονιακό κόμμα ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να φέρει το μνημόνιο".

https://www.crashonline.gr/ 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...