Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019

Ρωσίδες μάγισσες έκαναν τελετή για την… ενδυνάμωση του Βλαντίμιρ Πούτιν!


σχόλιο Γ.Θ : Να τον βοηθήσουν ή να τον υπονομεύσουν προσπαθώντας να του απομακρύνουν την Χάρη που ως Χριστινός φέρει;
Αν ο Πούτιν χρειαζόταν την δύναμη του κακού για να προστατεύσει την Ρωσία δεν θα αντιστεκόταν εξ αρχής στην χώρα του κακού, ΗΠΑ, αλλά θα συνέχιζε στα βήματα του προδότη Γιέλτσιν ή στην πορεία θα λύγιζε, στα πρότυπα των ελληνόφωνων πολιτικών προδοτών της κολοτούμπας και του "ναι σε όλα"


Τελετή για την… ενδυνάμωση του Βλαντίμιρ Πούτιν έκαναν σε έπαυλη της Μόσχας Ρωσίδες μάγισσες καλώντας τις «υπερφυσικές δυνάμεις» να δώσουν ισχύ στην πατρίδα τους και στον 66χρονο πρόεδρο της χώρας.

Σε μια σκηνή βγαλμένη θαρρείς από θρίλερ δεκάδες αυτοαποκαλούμενες μάγισσες φορώντας μαύρους μανδύες με κουκούλες σχημάτισαν έναν «κύκλο της δύναμης» και διάβασαν ξόρκια σε μια προσπάθεια να στηρίξουν τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου και να τον βοηθήσουν να νικήσει τους εχθρούς του.

«Μαζευτήκαμε εδώ για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο μέσω της Ρωσίας», είπε η επικεφαλής της σύναξης των μαγισσών Αλιόνα Πολιν.

Μπορεί ο Πούτιν να είναι από τους ισχυρότερους ηγέτες, αλλά οι μάγισσες θεώρησαν ότι χρειάζεται λίγη… έξτρα στήριξη.

Από την τελετή δεν έλειψαν φυσικά και οι… κατάρες, που εξαπέλυσαν οι «μάγισσες» στους εχθρούς της Ρωσίας: «Ανάσανε μάνα-Γη κι αγκάλιασε από παντού τη Ρωσία. Ω, αρχέγονη δύναμη, επέστρεψε στην άβυσσο όσους θέλουν το κακό της χώρας. Ας εγερθεί η Ρωσία κι ας απομακρυνθεί από τη θλίψη και τη φτώχεια κι είθε οι μέρες που έρχονται να ανοίξει τις πύλες της ευτυχίας για τη Ρωσία».

Σύμφωνα με επίσημα κρατικά στοιχεία περίπου 800.000 άνθρωποι στη Ρωσία έβγαζαν το 2017 τα προς το ζην ως μέντιουμ, μάγοι και χαρτορίχτρες.


https://averoph.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...