Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Σε χημειοθεραπεία για την αντιμετώπιση κακοήθους όγκου του μαστού υποβάλλεται η σύζυγος του Σύρου Προέδρου η Άσμα

σχόλιο Γ.Θ : Μην το προσπεράσουμε σαν μια απλή είδηση. Δεν είμαστε απλά αναγνώστες της επικαιρότητας. Είμαστε Χριστιανοί. Ο πόνος και τα προβλήματα των αδελφών μας είναι αιτίες προσευχής. 
Όποιος θέλει να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό της οικογένειας Άσαντ ας πιάσει το κομποσκοίνι...

H συριακή προεδρία ανακοινώνει ότι η σύζυγος του Προέδρου της Συρίας του Μπασάρ αλ Άσαντ η Άσμα είναι ασθενής. Μια λιτή αλλά ζεστή ανακοίνωση και μια φωτογραφία με το προεδρικό ζεύγος στο θάλαμο του στρατιωτικού νοσοκομείου (601) στο Mezzeh της Δαμασκού δημοσιοποιούνται από τον επίσημο διαδικτυακό λογαριασμό της συριακής προεδρίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η Άσμα άρχισε να υποβάλλεται στο πρώτο στάδιο θεραπείας προφανώς πρόκειται για χημειοθεραπεία για την αντιμετώπιση κακοήθους όγκου του μαστού που διαγνώστηκε νωρίς και είναι στο αρχικό στάδιο. Η ανακοίνωση συνοδεύεται από ευχές για ταχεία ανάρρωση ενώ στο πλευρό της είναι ο πρόεδρος Άσαντ.

Στη συνέχεια η συριακή προεδρία δημοσίευσε φωτογραφία σημερινή της Άσμα που τη δείχνει να εργάζεται στο γραφείο της μετά την πρώτη δόση της θεραπείας. Συνοδεύεται από αισιόδοξο μήνυμά της..

Στο μεταξύ διαρρέει ότι ήταν στο χειρουργικό τμήμα του στρατιωτικού νοσοκομείου.



https://dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...