Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Je Suis Troktiko, ρε υποκριτές !

PICT1472-e1287471856429[1]
Θα το στο πω όσο πιο απλά κι όσο πιο σύντομα μπορώ. Γιατί εδώ στην Ελλάδα, στη χώρα της υπέρτατης υποκρισίας, ξεχνάμε γρήγορα.
 Αλλά δεν ξεχνάμε όλοι. Κάποτε υπήρχε ένα μπλογκ παγκόσμιο φαινόμενο, που ανάγκασε τη google να υποκλιθεί μπροστά στη δυναμική του.
Ξεπερνούσε σε αναγνωσιμότητα και παρέμβαση 10 εφημερίδες, 5 ραδιόφωνα και 3 κανάλια μαζί, με 250.000 (!!!) μοναδικούς αναγνώστες και 1 εκ. (!!!) επισκέψεις τη μέρα (!!!). Το θυμάσαι το Τρωκτικό? Θυμάσαι τον ιδρυτή του Σωκράτη Γκιόλια;

Θυμάσαι μία ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ που »δημιουργήθηκε» μόνο και μόνο για να καθαρίσει το Γκιόλια και μετά εξαφανίστηκε; Αν τα θυμάσαι όλα αυτά, για πες μου κι αυτό. Θυμάσαι κανέναν Πρετεντέρη, κανέναν Ευαγγελάτο, κανέναν Τριανταφυλλόπουλο, κάποιον τέλος πάντων δημοσιογράφο να σήκωσε ταμπελάκι »είμαστε όλοι Τρωκτικό» όταν το 2010 η ΣΕΧΤΑ σκότωσε εν ψυχρώ στις 5 τα ξημερώματα το Γκιόλια..; Θυμάσαι κάποιο μεγαλοδημοσιογράφο να ασχολήθηκε σοβαρά με το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ χτύπημα που σημειώθηκε ποτέ κατά της ελευθερίας του τύπου και της ενημέρωσης στην Ελλάδα.;
Κι επίσης εσύ που θυμάσαι καλά, θυμάσαι κάποια πορεία συμπαράστασης στο Τρωκτικό και στη μνήμη του Γκιόλια; Που ήταν ο Σαμαράς, ο Γλέζος, ο Βενιζέλος, ο Τσίπρας, ο Θεοδωράκης να μπουν επικεφαλής διαδήλωσης στο Σύνταγμα.;  Και τώρα που είπα Θεοδωράκης, ναι ο Ποταμίσιος δημοσιογράφος, εγώ θυμάμαι τη »δημοσιογράφο» Ρίκα Βαγιάννη να γράφει στο site του Σταύρου »ποιος μαλάκας τον έκανε ήρωα..;», το νεκρό Γκιόλια…!!!!

Ναι αυτό ακριβώς συνέβη…!
Για να μη σου πω ότι στα γραφεία του ΔΟΛ και του Πήγασου, άνοιγαν σαμπάνιες για το νεκρό Γκιόλια που τους χάλαγε την πιάτσα. Ο δε Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δήλωνε ότι θα »πάει να κατουρήσει στον τάφο του»..!
Και ξέρεις φίλε συναγωνιστή του fb?
Θα σου συνιστούσα να μην είσαι κι εσύ τίποτα άλλο, παρά μόνο ο εαυτός σου κι ένας σκεπτόμενος πολίτης, που ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ..!!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...