Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Όχι... Δεν έχουν τσίπα... Έχουν Τσίπρα.

Όσο το paidi "διαπραγματευόταν" με τους εκβιαστές της πατρίδας μας τον προσωπικό του αυτοεξευτελισμό, οι ελληνόφωνοι κρυφο-νενέκοι τον παρομοίαζαν ούτε λίγο ούτε πολύ με τον σοβιετικό αρχιστράτηγο Ζούκωφ,
ο οποίος οδήγησε τον κόκκινο στρατό στη νίκη και το φασιστικό τέρας στη συντριβή...

Η "διαπραγμάτευση" παρωδία τελείωσε... Το paidi έφερε πεσκέσι ένα νέο μνημόνιο, ακόμη μεγαλύτερο δημόσιο χρέος, και...

επανέφερε θριαμβευτικά την τρόικα που επί των ημερών του αναβαθμίστηκε σε κουαρτέτο.


Και οι "αριστεροί" σύντροφοι??? Τι κάνουν άραγε οι "αριστεροί" του σύντροφοι τώρα που ο ξεπεσμός είναι πλέον δεδομένος???

Κάνουν ότι ακριβώς κάνει και η Δεξιά του Σαμαρά... Κάνουν ότι ακριβώς κάνει το ΠΑΣΟΚ της Φώφης και του Βενιζέλου, το "Ποτάμι" του Σταύρακα... Κάνουν ότι ακριβώς κάνει ο άθλιος συρφετός που στήριξε το έκτρωμα Παπαδήμου.

Οι "αριστεροί" του σύντροφοι, στηρίζουν... "κριτικά" τον πρωθυπουργό. Τον στηρίζουν στον πιο βρώμικο ρόλο που του επιφύλαξε η ζωή και η ιστορία. Γίνονται δεκανίκι της πιο δόλιας και βρώμικης πολιτικής μετάλλαξης, ενός ηγέτη που μόνο με ξεράσματα γράφει σήμερα τις σελίδες της προσωπικής του διαδρομής.

Εύγε σύντροφοι... αυτό θα πει "αριστερά". Κριτική στήριξη - μαζί με τη δεξιά - του δεξιού κατήφορου της πιο βρώμικης ("αριστερής") κυβέρνησης σ αυτό τον πλανήτη.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...