Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ο Πατριάρχης Μόσχας επέκρινε την «Eurovision».

Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσσιών, Κύριλλος, προέβη σε κριτική για τις σημερινές τάσεις του δημοφιλούς διεθνούς φεστιβάλ της «Eurovision».
Σύμφωνα με το Ria Novosti,  ο Κύριλλος, πιστεύει ότι η Ρωσία έχει κάτι να προσφέρει στον κόσμο στη βάση του εθνικού πολιτισμού της.
«Πρέπει να υποστηρίξουμε τα πνευματικά και πατριωτικά τραγούδια καθώς και  τα νανουρίσματα για τα παιδιά. Χρειαζόμαστε διαγωνισμούς που να εκπηγάζουν από την ανάπτυξη του πολιτισμού μας, για να τα επιδείξουμε στον κόσμο», είπε ο Πατριάρχης σε συνάντηση με εκπροσώπους του κινήματος «Ορθόδοξη Πρωτοβουλία» στο Ουλιάνοφσκ. Η συνάντηση ξεκίνησε με ρωσικά τραγούδια της χώρας.
Σύμφωνα με τον Πατριάρχη, εάν κερδίσει  στο διαγωνισμό της «Eurovision» η Πωλίνα Γκαγκάριν στη Βιέννη, το επόμενο έτος η «Eurovision» θα έρθει στη Μόσχα και «τότε θα δούμε γενειοφόρες τραγουδίστριες και άλλα τέτοια,  που δεν αρμόζουν στον πολιτισμό μας», είπε.
Η Ρωσίδα τραγουδίστρια στις 19 Μαΐου πέρασε στην πρώτη δεκάδα του τελικού του «Eurovision» που πραγματοποιείται στη Βιέννη. Η τραγουδίστρια παρουσίασε το τραγούδι «Ένα εκατομμύριο φωνές».
Στις 23 Μαΐου θα γίνει το δεύτερο μέρος του διαγωνισμού, σημειώνει το δημοσίευμα.



The Hellenic Information Team

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...