Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Εκπληκτική δήλωση Ντ.Ρογκόζιν για κυρώσεις σε Ρωσία: "Τα ρωσικά άρματα δεν χρειάζονται βίζα για να πάνε στην Δυτική Ευρώπη"

"Η ΔΥΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΕΪ
ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ"

Mε μια εκπληκτική δήλωση απάντησε ο Ρώσος αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Ν.Ρογκόζιν για τις επιβληθείσες αντιρωσικές κυρώσεις από ΕΕ και ΗΠΑ λέγοντας χαρακτηριστικά "Δεν με ενδιάφερει που δεν μου επιτρέπουν να ταξιδέψω σε ΗΠΑ και ΕΕ, γιατί τα άρματα μάχης δεν χρειάζονται βίζα για να φτάσουν στην Δυτική Ευρώπη".

Αμέσω μετά ο γνωστός για τις "καυστικές" ατάκες του Ρώσος πολιτικός ανέβασε και Tweet, στο οποίο "τελείωσε" την Δύση λέγοντας "δεν απειλεί η Ρωσία την Δύση, θα καταστραφεί από τις επιθέσεις των γκέι και του Ισλαμικού Κράτους".

Η δήλωση έγινε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή. Η εκπομπή μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής από την δημόσια τηλεόραση της Ρωσίας και έχει σημάνει συναγερμό.

Εκείνος ισχυρίστηκε ότι τα είπε αστειευόμενος. Ότι, όταν είπε πως «Τα άρματα μάχης "δεν έχουν ανάγκη από βίζα" για να μπουν στην Ευρώπη», έκανε πλάκα.

Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Ρογκόζιν, ήθελε να εξηγήσει ότι δεν αισθάνεται σε μειονεκτική θέση εξαιτίας των δυτικών κυρώσεων, που τον εμποδίζουν να μεταβεί στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ.

"Πάντα αστειεύομαι με το θέμα αυτό. Δεν μας δίνουν βίζα, επέβαλαν κυρώσεις σε βάρος μας, ας είναι. Όμως τα άρματα μάχης δεν έχουν ανάγκη από βίζα", είπε αστειευόμενος στη διάρκεια εκπομπής, που μεταδόθηκε χθες το βράδυ από το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο Rossia 1.

Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αρμόδιος κυρίως για την άμυνα και τον διαστημικό τομέα, ο Ντμίτρι Ρογκόζιν, είναι γνωστός για τις καταπληκτικές και "προβοκατόρικες" δηλώσεις του και τις επικρίσεις, που τακτικά διατυπώνει εναντίον της Δύσης.

Πολύ δραστήριος στο Twitter, ο Ν.Ρογκόζιν διαβεβαίωσε επίσης χθες, Κυριακή, ότι η Ρωσία δεν απειλεί τη Δύση, η οποία σε κάθε περίπτωση "θα καταστραφεί από τις επιθέσεις των γκέι και του Ισλαμικού Κράτους", κάτι το οποίο ήταν όντως εύστοχο, καθώς οι δυτικές κοινωνίες αποσαθρώνονται εκ των έσω λόγω της ηθικής παρακμής, και κινδυνεύουν από το τέρας που οι ίδιες δημιούργησαν, τον σουνιτικό εξτρεμισμό.

Σε πολλές δεκάδες πρόσωπα στη Ρωσία και την Ουκρανία, μεταξύ των οποίων ο Ντμίτρι Ρογκόζιν, έχει επιβληθεί πάγωμα των περιουσιών τους και απαγόρευση να ταξιδεύουν στην ΕΕ και στις ΗΠΑ, ως απάντηση στην ανάκτηση από τη Ρωσία το Μάρτιο του 2014 τής έτσι και αλλιώς ρωσικής χερσονήσου της Κριμαίας, που εγκληματικά είχε κάποτε παραδώσει διοικητικά στην Ουκρανία ο τότε πρόεδρος της ΕΣΣΔ Νικήτα Χρουτσώφ.

Ο αμερικανικός κατάλογος περιλαμβάνει περισσότερα από 50 ονόματα, ενώ ο ευρωπαϊκός κατάλογος περιλαμβάνει περισσότερα από 110 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων τους αρχηγούς των αυτονομιστικών οργανώσεων της ανατολικής Ουκρανίας, τους αρχηγούς των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών και πολλούς επιχειρηματίες, που πρόσκεινται στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...