Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Δένδιας σε Σαμαρά: Aν συνεχίσεις έτσι το 15% θα μας φαίνεται παράδεισος.

 
Με φόντο τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του...
στο ρ/σ "Αθήνα 9.84" υποστήριξε ότι «δεν είναι καλά τα πράγματα για εμάς και δεν θα γίνουν εύκολα καλύτερα. Αν συνεχίσουμε να εθελοτυφλούμε, να ακολουθούμε τη λογική της στρουθοκαμήλου, να βάζουμε το κεφάλι μας στην άμμο παριστάνοντας ότι τίποτε δεν τρέχει, υιοθετώντας τη θεωρία του «ωραία πήγαμε στις εκλογές, κρατήσαμε», τότε το 15% θα μας φαίνεται παράδεισος σε λίγους μήνες».
 
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προειδοποίησε ότι «τα πράγματα για εμάς είναι εξαιρετικά άσχημα. Η επιλογή μας είναι μία και μόνη: Να δούμε το πρόβλημα κατάματα και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να ξεκινήσουμε άμεσα συζήτηση για το τι πήγε στραβά στις εκλογές.
 
Να ξεκινήσουμε άμεσα συζήτηση για τη φυσιογνωμία και το περιεχόμενο της νέας πρότασής μας προς την ελληνική κοινωνία» και κατέληξε: «Επί τη βάσει αυτών θα πρέπει να συζητήσουμε και ποιος θα εκπροσωπήσει αυτήν την πρόταση. Αυτό είναι το αυτονόητο, αλλά ως τώρα δεν κάνουμε τίποτα. Αν δεν αλλάξουμε στη ΝΔ τη φυσιογνωμία μας, κινδυνεύουμε να εξαφανιστούμε».
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...